pitaj doktora...
frend..kaj cugate od 4 osnovne ili je 10 god stariji?
Raspravljate o temi Alkohol, alkoholizam, u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; Zanima me nesto u vezi mog prijatelja. Bija je alkoholičar više od 10 god. i sada je dobija dijabetes prispijo ...
pitaj doktora...
frend..kaj cugate od 4 osnovne ili je 10 god stariji?
To je u stvari ćaćin frend ali je na malo višem položaju pa me je izvuka iz par sranja u srednjoj skoli izbačaj itd.
P.S. ima 52 god
Zadnji Uredio doda19 : 26-11-09 u 14:27 Razlog: PS ima 52 god
tko je god pio posljedice je imao kad tad.....nema toga kome alkohol nesmeta,samo nekom malo nekom jako....
bio je kod mne jedan dečko imao je nekih 28 god od 12 god je već počeo cugati pa kasnije čak i drogirati i uspije se srediti i izlječiti sa 26 god da bi sa 27 god dobio rak želudca i u 28 god života je umrao.....vidite da i danas jako mladi ljudi imaju probleme s alkoholom samnom je išla jedna cura u raz u osnovnu i poćelaje cugati,ali mislim cugati tko kroner pravi koji nemože bez toga čak smo je mi pod odmorima znali uhvatiti u wc-u sa čokančinćom u ruci,da bi danas što sam mogao čuti ima gadnih problema sa jetrom,jetra joj je u banani teškoj.....
Zadnji Uredio sheik_mohamed : 11-12-09 u 22:49
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................