otiđi na pregled i posavjetulj se koje tablete koristiš i koje su ti moguće nuspojave,ja osobno koristim yasmin i zadovoljna sam u potpunosti.
Raspravljate o temi anti bebi pilule u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; imam pitanje-pocela sam piti Logest prije 9 dana kada sam imala prvi dan menge i otad mi jos uvijek nije ...
otiđi na pregled i posavjetulj se koje tablete koristiš i koje su ti moguće nuspojave,ja osobno koristim yasmin i zadovoljna sam u potpunosti.
ja ih dobila kako bi se regulirali hormoni.
to san rišila,
sad mi vise ni za sta ne sluze, trenutno.
zashto protiv svoje volje da budem svetica kad je dolje bolje, kad je dolje akcija
meni ih moja ginekologica dala bez ikakvih pretraga,niti je pitala dal' sam sklona depresijama ni ništa.a šta sam dobila od njih....ma samo 20 kila više,depresiju...ok,malo mi se poboljšao ten,ali to je sve.na kraju sam prošvikala i zakucala sam ih ravno u koš za smeće i rekla nikad više
Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba
topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja![]()
ne pijem ,
jedno vrijeme koristila, te zaboravis, te nisi vise sigurna dal si uzela iili ne , ili..ili.. , ...pa dobijes menzis, na kraju sam odustala.
a i nevolim uzimati nepotrebene hormone.
Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati,
a pedeset da nauči šutit.
Postoji nekoliko vrsta hormonske kontracepcije (iako takva vrsta "terapije" ne služi samo za kontracepciju). Da ne duljim previše - ako se na određenu vrstu pojavljuju ozbiljnije nuspojave, treba otići ginekologu i zamijeniti ih.
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba
topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja![]()
Pila ih. Prestala piti zbog toga kaj su mi gadile kavu, nikakve nuspojave, ali ja bez kave nemogui previše je to kemije.
Sad ne koristim nikaj.
Sad pletem.![]()
stupid is as stupid does