Stranica 8 od 8 PrvoPrvo ... 345678
Pokazujem rezultate 71 do 72 od 72

anti bebi pilule

Raspravljate o temi anti bebi pilule u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; kolko koštaju? i koje su najbolje? čula sam da su neke žene umirale... koje su nuspojave? mislim, moguće je kasnije ...

Starter
    Datum registracije
    18-03-10
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Re: anti bebi pilule

kolko koštaju? i koje su najbolje? čula sam da su neke žene umirale... koje su nuspojave? mislim, moguće je kasnije zatrudnit?

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

Re: anti bebi pilule

postoje različite vrste pilula, nema "njaboljih" jer svakoj ženi ne odgovaraju iste, a njihova cijena ovisi o tome koje kupuješ

uostalom najčešće se dobiju na recept, a to je i najbolje - posavjetovati se s ginekologom i napraviti sve pretrage

nuspojave mogu postojati, npr. glavobolje, povećan apetit, veća razdražljivost nego inače u PMS-u, ali to varira od žene do žene i ovisno o pilulama koje piješ......

ne vidim razloga zašto ne bi mogla kasnije zatrudniti, čak je velika šansa da čim se prestane s uzimanjem tableta, npr. nakon dužeg perioda, vrlo brzo ostaneš trudna
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Stranica 8 od 8 PrvoPrvo ... 345678

Lajkaj nas na Facebooku