Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

Bolovi u trbuhu

Raspravljate o temi Bolovi u trbuhu u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; imam taj problem par mjeseci, često mi se javlja bol u donjem dijelu trbuha nekad i sa lijeve pa sa ...

Starter
    Datum registracije
    27-01-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

Bolovi u trbuhu

imam taj problem par mjeseci, često mi se javlja bol u donjem dijelu trbuha nekad i sa lijeve pa sa desne strane, često imam osječaj da moram mokrit, nekad me zapeće ali vrlo malo i rijetko nakon mokrenja, nemam nikakvih vidljivih promijena na tijelu kao što su naoticanje osipi i sl. dakle sve je normalo naočigled, nama iscjedaka i krvi, obavio sam preglede, tri puta vadio krv i mokraću bio na ultrazvuku i sve je OK, popio sam antibiotike i peniciline i na kraju SUMAMED a lagani simptomi su još tu, cijeli život (imam32 god) imam problema sa kičmom točnije sa donjim dijelom križa (možda je zbog toga) puno putujem i često sam se nahladio pa se tješim da je to možda jer mi je jedan doktor rekao da je zbog toga. Imam stabilnu vezu i nemam naviku mijenjat partnere al jebiga jednom se desilo na drugom kontinentu i nadam se da nisam ništa pobrao. nadam se da me možete savjetovat, molim bez smijanja i glupih komentara jer sam prilično očajan, hvala!

Starter
    Datum registracije
    16-06-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

Re: pomagajte...

POgledaji razmisli, toplo preporučujem.
    Zadnji Uredio Dr Jekyll : 27-04-11 u 21:31

Starter Avatar od korisnika nadr
    Datum registracije
    14-03-10
    Poruka
    26
    Liked
    0 times

Re: pomagajte...

Klikni na link u mom potpisu i pročitaj detaljno sve šta tamo nadješ..

Slične Diskusije

1. salo na trbuhu
    By filip97 in forum Prehrana
    Odgovora: 31
    Zadnja poruka: 16-10-11, 17:15
  2. bol u trbuhu
    By ana2401 in forum Medicina
    Odgovora: 3
    Zadnja poruka: 17-04-09, 10:42

Lajkaj nas na Facebooku