Nisam upoznata s time, mada sam neko vrijeme razmišljala o tome.
Raspravljate o temi Doniranje organa u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; Evo otvorio sam ovu temu jer me, naravno, zanima kakvo je vaše mišljenje o tome i da vidim koliko ste ...
Nisam upoznata s time, mada sam neko vrijeme razmišljala o tome.
Dao bi organe i dajem krv![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
Zanimljivo, jako zanimljivo. Biti ću iskren i reći da nisam o tome razmišljao, ali eto potaknuo si me!!
Nisam protivnik, dapaće nemam ništa protiv doniranja organa.
Morat ću se time pozabaviti i saznati više o donorskoj mreži!!
Odlična tema, bravo!!![]()
Znam za to da ako se ne izjasnis drugacije za zivota pristajes donirati svoje organe. I naravno da nemam nista protiv toga, samo neka uzimaju
Dao bi i sad bubreg bez razmisljanja da nekom bliskom treba...
Krv mislim da ne mogu davat jer povremeno pijem lijekove za alergiju. Jbg...
I da, ovo zadnje pitanje kao da se doktori nece dovoljno trudit da me izljece ako moji organi mogu nekom pomoc mi je bezveze, ne vjerujem da bi netko to moga onapravit![]()
Na faxu je bila akcija za mogućnost doniranja koštane srži i sudjelovala sam u tome
Voljela bih da mogu davati i krv, ali nemogu (tako mi rečeno) jer imam manje kg nego kaj treba i anemična sam...
Da skratim, ako mogu kaj iskoristiti neka uzmu. Meni ionako više neće trebati.
stupid is as stupid does
ja nisam znao za naš zakon...samo me iznenadio, ali ni ja nemam ništa protiv toga
na kraju krajeva ona donorska kartica je besmislena
osobno darujem krv i, kao što je gigač rekao, dio jetre ili bubreg bi dao odmah da zatreba nekom bliskom.
Ja sam već dao krv i organe, samo ne svoje!
Šalu nastranu, ako ja riknem, a nekome mogu koristiti moji djelovi, neka si ih uzme, nemam ništa protiv toga.
Mislim da je to zamena teza.Svaka osoba može svojom voljom postati eventualni donator organa.Tu ne može biti zamerke.
Dugogodišnji sam dobrovoljni davalac krvi i nameravam postati i potencijalni donator ako ne postoji ograničenje u pogledu starosne dobi ali zakon o pretpostavljenom pristanku nikako ne bih podržao.
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
nisam o tome razmišljao ali kad umrem neće mi trebati pa ako treba neka me cijelog "izvade"
inače moj cimer iz sobe ima tu karticu za darivanje organa nakon smrti![]()
Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više