nažalost , mislim samo jednu stvar, netko će dobro zaraditi na ovome![]()
Raspravljate o temi H1-N1 svinjska gripa u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; Što mislite o novoj gripi što počinje harati tj. o svinjskoj gripi?...
Kad sve nade nestanu i mrak te obuzme upali lampu
nažalost , mislim samo jednu stvar, netko će dobro zaraditi na ovome![]()
Bolje desnica nego prknenica!
Neznam al znam da je ova mutant od ptičije! Sam me zanima koja je slj. zivina u nizu sa svojom gripom možda pas ili mačka
Kad sve nade nestanu i mrak te obuzme upali lampu
mislim da je ova bolest smišljena u laboratoriju i puštena među ljude s namjerom
S kojom god pustena od kud god i kako god nastala, vani je i hara.....meni je to pregrozno. Usporedjuju je sa spanjolskom gripom i da ce se dogadjati isto u nekoliko valova....usporedjujuci sad broj mrtvih na broj oboljelih je 6%, sto je vise nego kod spanjolice...no opet ne zna se koliko je tocno zarazenih...nadam se samo da su danas ipak uvjeti malo bolji, znanost malo brza nego prije sto godina i vise, pa da ce se stanje nekako stabilizirati ili da ce ljudi bar biti oprezniji...meni se recimo nikam ne putuje bas dok je stanje ovakvo, dok ipak vecina ljudi razmislja, pa nece mene ziher...jel?!? Kaj ja znam....
There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.
Što bi bilo da je u tim ampulama bio virus opasan po ljude? I treba li vjerovati kad kažu da to nije bio virus opasan po ljude, ili netko samo štiti svoju guzicu?!
Putujem sutra za Francusku, i iskreno, bojim se pomalo. Ako me više ne bude na forumu, to je zbog gripe.![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Nevjerujem da kod nas ima realne opasnosti iako su vec hipohondri navalili na ljekarne i troše lovu bez veze dok farmaceutska industrija trlja ruke.
možeš kupit sat ali ne i vrijeme...
Treba umrijeti nekoliko stotina možda i tisuću ljudi da se proširi panika po cijelome svijetu a zatim će farmaceutske tvrtke i tvornice zaraditi milijarde na cjepivima i lijekovima.
NE europskoj uniji