ljudi pa treba potrošiti stare zalihe cijepiva i ljekova protiv gripe pošo je akcija u svijetu da se gripa preleži a ne koriste antibotici i sl sranja
Raspravljate o temi H1-N1 svinjska gripa u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; vjerojatno je to i razlog puštanja ove bolesti u "optjecaj"....
Kakvo je to došlo vrijeme i brat brata vara...
ljudi pa treba potrošiti stare zalihe cijepiva i ljekova protiv gripe pošo je akcija u svijetu da se gripa preleži a ne koriste antibotici i sl sranja
Kad sve nade nestanu i mrak te obuzme upali lampu
neka bolest koja ce desetkovati svjetsko stanovnistvo je realnost. problem je sto su prije to bile bolesti koje u prirodno nastale (kuga, groznica, spanjolska gripa), a danas je tesko za povjerovati da u nekoj bolesti (HIV - teorija da je proizasao iz americkog labaratorija; rak - truju nas pesticidima u hrani kako bi povecali mogucnosti aktiviranja kancerogenih stanica (zasto pusenje koje dokazano steti zdravlju, i uzrokuje rak, nije zabranjeno?); sada i ova gripa) ne sudjeluju neciji interesi.
i sada mene zanima. ako su ti ljudi utjelovljenje zla (a jesu), gdje je ovdje Bog da stiti ljude jer se mi sami ne mozemo zastititi od vraga koji je zavladao svijetom.
i kada oni jednom crknu (bush stariji,chaney & CO) da li ce s njima zavrsiti i ova prica o milijunima mrtvih, gladnih, bolesnih samo zbog profita. tesko mi je povjerovati da se moze na svijetu toliko cesto javljati takve zle persone u rangu hitlera, staljina kojima nekoliko milijuna zivota ne igra ulogu
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
Pa 20. stoljeće je odnjelo finu količinu ljudi.
"Španjolka" - 20-100 mil.
"Konačno rješenje" - 11-14 mil.
Staljinove čistke - oko 700.000
AIDS - preko 2 mil.
Pol Pot - oko 2 mil.
Idi Amin - 100-500.000
razni plemenski pokolji u Africi - još pregršt.
Europa pamti boleštine i Europa je prebitna ljudska sredina. Pa ptičija groznica pred par godina, kravlje ludilo i slične pandemije, ebole i šta ti ja znam šta sve ne - sve to ide na nerazvijeni i sirotinjski svijet.
Zadnji Uredio GajbaPive : 29-04-09 u 02:01
Giggs... Giggs will tear you apart... again