Stranica 2 od 18 PrvoPrvo 123456712 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 178

H1-N1 svinjska gripa

Raspravljate o temi H1-N1 svinjska gripa u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; vjerojatno je to i razlog puštanja ove bolesti u "optjecaj"....

Regularni forumas Avatar od korisnika ledrfejs
    Datum registracije
    08-01-09
    Poruka
    328
    Liked
    0 times

Re: H1-N1 svinjska gripa

vjerojatno je to i razlog puštanja ove bolesti u "optjecaj".
    Kakvo je to došlo vrijeme i brat brata vara...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Syar
    Datum registracije
    13-03-09
    Starost
    25
    Poruka
    888
    Liked
    3 times

ljudi pa treba potrošiti stare zalihe cijepiva i ljekova protiv gripe pošo je akcija u svijetu da se gripa preleži a ne koriste antibotici i sl sranja
    Kad sve nade nestanu i mrak te obuzme upali lampu

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

Citat Pravi autor: Lav1985 Pogledaj Poruke
    Treba umrijeti nekoliko stotina možda i tisuću ljudi da se proširi panika po cijelome svijetu a zatim će farmaceutske tvrtke i tvornice zaraditi milijarde na cjepivima i lijekovima.
    potpis
    najobičniji ekonomski potez ali nažalost umrit će dosta ljudi da bi neko napunio budžet
    "Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

neka bolest koja ce desetkovati svjetsko stanovnistvo je realnost. problem je sto su prije to bile bolesti koje u prirodno nastale (kuga, groznica, spanjolska gripa), a danas je tesko za povjerovati da u nekoj bolesti (HIV - teorija da je proizasao iz americkog labaratorija; rak - truju nas pesticidima u hrani kako bi povecali mogucnosti aktiviranja kancerogenih stanica (zasto pusenje koje dokazano steti zdravlju, i uzrokuje rak, nije zabranjeno?); sada i ova gripa) ne sudjeluju neciji interesi.
    i sada mene zanima. ako su ti ljudi utjelovljenje zla (a jesu), gdje je ovdje Bog da stiti ljude jer se mi sami ne mozemo zastititi od vraga koji je zavladao svijetom.
    i kada oni jednom crknu (bush stariji,chaney & CO) da li ce s njima zavrsiti i ova prica o milijunima mrtvih, gladnih, bolesnih samo zbog profita. tesko mi je povjerovati da se moze na svijetu toliko cesto javljati takve zle persone u rangu hitlera, staljina kojima nekoliko milijuna zivota ne igra ulogu
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Uvaženi forumas Avatar od korisnika tuvok
    Datum registracije
    22-11-08
    Starost
    3
    Poruka
    851
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
    neka bolest koja ce desetkovati svjetsko stanovnistvo je realnost. problem je sto su prije to bile bolesti koje u prirodno nastale (kuga, groznica, spanjolska gripa), a danas je tesko za povjerovati da u nekoj bolesti (HIV - teorija da je proizasao iz americkog labaratorija; rak - truju nas pesticidima u hrani kako bi povecali mogucnosti aktiviranja kancerogenih stanica (zasto pusenje koje dokazano steti zdravlju, i uzrokuje rak, nije zabranjeno?); sada i ova gripa) ne sudjeluju neciji interesi.
    i sada mene zanima. ako su ti ljudi utjelovljenje zla (a jesu), gdje je ovdje Bog da stiti ljude jer se mi sami ne mozemo zastititi od vraga koji je zavladao svijetom.
    i kada oni jednom crknu (bush stariji,chaney & CO) da li ce s njima zavrsiti i ova prica o milijunima mrtvih, gladnih, bolesnih samo zbog profita. tesko mi je povjerovati da se moze na svijetu toliko cesto javljati takve zle persone u rangu hitlera, staljina kojima nekoliko milijuna zivota ne igra ulogu

Komandant Data,bijelo lice,
    Kad ćeš doći do Zemljice
    Da pričas danima,jer nas zanima
    da li u stroju obitava anima.

Regularni forumaš Avatar od korisnika Lav1985
    Datum registracije
    26-02-09
    Starost
    26
    Poruka
    372
    Liked
    22 times

Uvijek se nađe netko ko naslijedi takve. A teoretski možda bi bez takvih nastao potpuni kaos u svijetu.
    Uvijek treba u svijetu biti i dobra i zla tako da je sve uravnoteženo ma koliko to grozno zvučalo.
    NE europskoj uniji

Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

Citat Pravi autor: Lav1985 Pogledaj Poruke
    Uvijek treba u svijetu biti i dobra i zla tako da je sve uravnoteženo ma koliko to grozno zvučalo.
    gdje je dobro? kazes uravnotezeno... meni se ipak cini da zla strana prevladava nad dobrom.
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

tesko mi je povjerovati da se moze na svijetu toliko cesto javljati takve zle persone u rangu hitlera, staljina kojima nekoliko milijuna zivota ne igra ulogu
    Pa 20. stoljeće je odnjelo finu količinu ljudi.
    "Španjolka" - 20-100 mil.
    "Konačno rješenje" - 11-14 mil.
    Staljinove čistke - oko 700.000
    AIDS - preko 2 mil.
    Pol Pot - oko 2 mil.
    Idi Amin - 100-500.000
    razni plemenski pokolji u Africi - još pregršt.

Europa pamti boleštine i Europa je prebitna ljudska sredina. Pa ptičija groznica pred par godina, kravlje ludilo i slične pandemije, ebole i šta ti ja znam šta sve ne - sve to ide na nerazvijeni i sirotinjski svijet.

Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

Citat Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
    Pa 20. stoljeće je odnjelo finu količinu ljudi.
    "Španjolka" - 20-100 mil.
    "Konačno rješenje" - 11-14 mil.
    Staljinove čistke - oko 700.000
    AIDS - preko 2 mil.
    Pol Pot - oko 2 mil.
    Idi Amin - 100-500.000
    razni plemenski pokolji u Africi - još pregršt.

Europa pamti boleštine i Europa je prebitna ljudska sredina. Pa ptičija groznica pred par godina, kravlje ludilo i slične pandemije, ebole i šta ti ja znam šta sve ne - sve to ide na nerazvijeni i sirotinjski svijet.
    prvi svjetski rat - 16,5 mil ljudi
    drugi svjetski rat - oko 62 mil (po wikipediji)
    i AIDS uzme oko 2,5 mil ljudi godisnje...

ali ne zaboravimo da je u vijeme 1. i 2. svjetskog rata zivjelo daleko manje ljudi nego danas
    Zadnji Uredio GajbaPive : 29-04-09 u 02:01

Akademik Foruma Avatar od korisnika lol_lol
    Datum registracije
    09-11-06
    Starost
    20
    Poruka
    6,268
    Liked
    1 times
    Giggs... Giggs will tear you apart... again

Lajkaj nas na Facebooku