i još nešto.. jel ima neko savjet kako zadržat grudi i stražnjicu ukoliko slučajno i dalje budem mršavila? xD toga nema a? xD
Raspravljate o temi Izgladnjivanje-komplikacija? u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; ovako.. malo me zabrinjava u zadnje vrijeme me dosta boli u prsnom košu , česte vrtoglavice, glavobolja, ponekad osječaj nerealnosti.. ...
KoяN ruuuuulz xD
i još nešto.. jel ima neko savjet kako zadržat grudi i stražnjicu ukoliko slučajno i dalje budem mršavila? xD toga nema a? xD
KoяN ruuuuulz xD
Malo si me zainteresirala, pa sam proguglala. Ostavi se tih tableta. herbafast može izazavati hormonalne poremećaje, kao i tahikardiju, malaksalost, vrtoglavicu... To što neki ljudi nemaju problema s njime, ne znači da drugi neće imati.
Drugo, premlada si da piješ tablete za mršavljenje jer one ničemu ne služe i mogu izazvati samo zdravstvene probleme, a ti si još u razvoju i nemaš potrebe za time.
Treće, gdje su ti roditelji koji ti dopuštaju da se izgladnjuješ i uzimaš takva smeća?
I četvrto, najvažnije, ovo ti se zbilja neće svidjeti, ali trebala bi kod doktora na kontrolu.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
baš si zgodna...samo imaš još malo masti u struku...brzo na klistir ....kruhteebo tulavu![]()
nemoj je paliti, uništiće organizam izgladnjivanjem
ne, uopće nisi anoreksična!!
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Preporucila bi ti da polako pocnes normalno jesti - dakle vise od 100 kalorija na dan - s obzirom da vjezbas 4 sata dnevno (đizs, ja nemam volju ni za pola sata pilatesa tri puta na tjedan) to ti je premalo! Znam da se anoreksicnim/bulimicnim curama ne predlaze izlaganje jakom suncu (nemam pojma zasto)..
Ali, ipak, odi kod doktora, nece te to ubit (za razliku od ovoga sto si radis)..
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
WTF VAM JE
koja picka materina sa tim glupiranjem i mrsavljenjem...ti netko reka da si debela pa ti povrijedio osjecaje pa si isla mrsaviti?...joj kako me iritirate...vec ak idete mrsaviti onda mrsavite kako treba (zdravom prehranom i sportom) a ne tabletama,izgladnjivanjem i spavanjem...joj sve bi vas strelja ili kako bi shelby rekla malo sacme vam nebi skodilo
i jos nesto....imas fakin 16 godina (ako ti profil ne laze),jebote jos se razvijas,svaka kila sto dobijes je zbog razvoja a ne debljine,uz to koji vas kurac uopce brine koliko pise na vagi,wow imam 166cm i 56kg,a frendica mi ima 166cm i 50kg,ajme kako sam ja debela naprema njoj,nije ti palo na pamet da imas teze kosti od nje ili da stanete obe pred ogledalo pa usporedis a ne preko vage jer vas (opcenito zenske) jebu te cifre u zrav mozak i onda nastanu ovakve pizdarije...
uhvati se hrane,sto vise ugljikohidrata i mesa da dobis koju kilu nazad dok nisi zavrsila na hitnoj zbog pada imuniteta (to sto sam citira ti je zbog toga i bit ce ti puno gore ako se ne uozbiljis)ovako.. malo me zabrinjava u zadnje vrijeme me dosta boli u prsnom košu , česte vrtoglavice, glavobolja,