Stranica 1 od 13 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 125

Izgladnjivanje-komplikacija?

Raspravljate o temi Izgladnjivanje-komplikacija? u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; ovako.. malo me zabrinjava u zadnje vrijeme me dosta boli u prsnom košu , česte vrtoglavice, glavobolja, ponekad osječaj nerealnosti.. ...

Regularni forumas Avatar od korisnika wericca
    Datum registracije
    23-02-08
    Poruka
    84
    Liked
    0 times

Exclamation Izgladnjivanje-komplikacija?

ovako.. malo me zabrinjava u zadnje vrijeme me dosta boli u prsnom košu , česte vrtoglavice, glavobolja, ponekad osječaj nerealnosti.. 3 i pol tjedna sam več na otprilike 100-150 kalorija dnevno, izgubila sam 6 kg, vježbam 4 sata dnevno, pila sam herba fast kapsule za mršavljenje i kapsule jabučnog octa.... hm.. da, anticelulitni tretmani (još jedan imam samo i to bi trebalo bit to) i pušim uz sve to.. mislim da sam si malo.. nešto poremetila? xD visoka sam 166 i sad imam 49 kg.. I NISAM ANOREKSIČNA, samo sam bila glupa, svjesna sam što sam napravila jedem malo po malo.. i ako može.. bez odgovora tipa 'odi doktoru'..

ovo je moe trenutno stanje s tim da neizgleda tak mršavo kad stojim..
    Dodane Slike Dodane Slike
    KoяN ruuuuulz xD

Regularni forumas Avatar od korisnika wericca
    Datum registracije
    23-02-08
    Poruka
    84
    Liked
    0 times

Re: Izgladnjivanje-komplikacija?

i još nešto.. jel ima neko savjet kako zadržat grudi i stražnjicu ukoliko slučajno i dalje budem mršavila? xD toga nema a? xD
    KoяN ruuuuulz xD

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Malo si me zainteresirala, pa sam proguglala. Ostavi se tih tableta. herbafast može izazavati hormonalne poremećaje, kao i tahikardiju, malaksalost, vrtoglavicu... To što neki ljudi nemaju problema s njime, ne znači da drugi neće imati.
    Drugo, premlada si da piješ tablete za mršavljenje jer one ničemu ne služe i mogu izazvati samo zdravstvene probleme, a ti si još u razvoju i nemaš potrebe za time.
    Treće, gdje su ti roditelji koji ti dopuštaju da se izgladnjuješ i uzimaš takva smeća?
    I četvrto, najvažnije, ovo ti se zbilja neće svidjeti, ali trebala bi kod doktora na kontrolu.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Banned
    Datum registracije
    11-08-08
    Poruka
    4,365
    Liked
    3 times

baš si zgodna...samo imaš još malo masti u struku...brzo na klistir ....kruhteebo tulavu

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika vesna75
    Datum registracije
    13-06-08
    Poruka
    3,325
    Liked
    460 times

nemoj je paliti, uništiće organizam izgladnjivanjem

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    314 times

ne, uopće nisi anoreksična!!
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Banned
    Datum registracije
    11-08-08
    Poruka
    4,365
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: vesna75 Pogledaj Poruke
    nemoj je paliti, uništiće organizam izgladnjivanjem

ajd malo pogledaj postove od ove malešne,pa ćeti biti jasno da trkelja gluposti 100 na sat...ma :hrkpljuc

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Preporucila bi ti da polako pocnes normalno jesti - dakle vise od 100 kalorija na dan - s obzirom da vjezbas 4 sata dnevno (đizs, ja nemam volju ni za pola sata pilatesa tri puta na tjedan ) to ti je premalo! Znam da se anoreksicnim/bulimicnim curama ne predlaze izlaganje jakom suncu (nemam pojma zasto)..
    Ali, ipak, odi kod doktora, nece te to ubit (za razliku od ovoga sto si radis)..
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Citat Pravi autor: wericca Pogledaj Poruke
    ovako.. malo me zabrinjava u zadnje vrijeme me dosta boli u prsnom košu , česte vrtoglavice, glavobolja, ponekad osječaj nerealnosti.. 3 i pol tjedna sam več na otprilike 100-150 kalorija dnevno, izgubila sam 6 kg, vježbam 4 sata dnevno, pila sam herba fast kapsule za mršavljenje i kapsule jabučnog octa.... hm.. da, anticelulitni tretmani (još jedan imam samo i to bi trebalo bit to) i pušim uz sve to.. mislim da sam si malo.. nešto poremetila? xD visoka sam 166 i sad imam 49 kg.. I NISAM ANOREKSIČNA, samo sam bila glupa, svjesna sam što sam napravila jedem malo po malo.. i ako može.. bez odgovora tipa 'odi doktoru'..

ovo je moe trenutno stanje s tim da neizgleda tak mršavo kad stojim..
    jesi ti sebi lijepa kad se pogledas takva u ogledalo? jos kad uvuces trbuh da imas sto manji strukic (kao ovdje na slici), a rebra i kukovi ti strse na sve strane?

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

WTF VAM JE

koja picka materina sa tim glupiranjem i mrsavljenjem...ti netko reka da si debela pa ti povrijedio osjecaje pa si isla mrsaviti?...joj kako me iritirate...vec ak idete mrsaviti onda mrsavite kako treba (zdravom prehranom i sportom) a ne tabletama,izgladnjivanjem i spavanjem...joj sve bi vas strelja ili kako bi shelby rekla malo sacme vam nebi skodilo

i jos nesto....imas fakin 16 godina (ako ti profil ne laze),jebote jos se razvijas,svaka kila sto dobijes je zbog razvoja a ne debljine,uz to koji vas kurac uopce brine koliko pise na vagi,wow imam 166cm i 56kg,a frendica mi ima 166cm i 50kg,ajme kako sam ja debela naprema njoj,nije ti palo na pamet da imas teze kosti od nje ili da stanete obe pred ogledalo pa usporedis a ne preko vage jer vas (opcenito zenske) jebu te cifre u zrav mozak i onda nastanu ovakve pizdarije...

ovako.. malo me zabrinjava u zadnje vrijeme me dosta boli u prsnom košu , česte vrtoglavice, glavobolja,
    uhvati se hrane,sto vise ugljikohidrata i mesa da dobis koju kilu nazad dok nisi zavrsila na hitnoj zbog pada imuniteta (to sto sam citira ti je zbog toga i bit ce ti puno gore ako se ne uozbiljis)

Stranica 1 od 13 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku