Šta je kiretaža?
Raspravljate o temi kiretaža bez anastezije-to ima samo u splitu ili.. u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; ne znam dali ste već imali ovu temu, al evo ja je otvaram. pišem ovu temu zbog jedne prije šta ...
Šta je kiretaža?
kiretaža je uklanjanje ostatka fetusa u maternici kao posljedica pobačaja ili neke deformacije ploda , a to se radi tako da se s nekom spravom struže po stjenki maternice
Odnos osoblja ne želim komentirati, jer je to stvar karaktera i kućnog odgoja pojedinca, a ne struke.
Što se tiče analgezija (anestezije) treba reći da te zahvat boli i zahtijevati dodatne analgetike. Naravno, za svaki lijek postoje maksimalne doze koje čovjek smije dobiti a neki lijekovi se ne smiju kombinirati međusobno. Također, neki ljudi su jednostavno jako osjetljivi i čak pri maksimalnim dozama analgetika (lokalnuih anestetika) i dalje osjećaju bol. U tom slučaju, na žalost, treba stisnuti zube i istrpiti.
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
nebi se baš složila. meni je mater u njemačkoj radila kiretažu i nije ništa osjetila jer su je skroz uspavali, sutra odma išla doma. a ovde u splitu ti oces rec da su neki najdenaput osjetljivi na analgetike i zbog toga ne smu primit anasteziju??. lako tebi reć kad si muško i to nikad nisi doživija.Pravi autor: de jekyill
da, bezdušno. anestezija..šta sam krivo napisala?I dobro da je tako, loše bi bilo da paničari.
Šalu na stranu, ali htjela si reći - bezdušno? I anestezija?![]()
Pa samo četiri puta anastezija, ništa drugo.![]()
Potpisi su za budale.
pa šta!Pravi autor: Scorpy
i koja je razlika između bezdušnosti i hladnokrvnosti?![]()
Provjeri ovdje, recimo.![]()
Potpisi su za budale.