traje 1 sat ~
vid i psihotest i još neka pitanja
ne sjećam se cijene... mislim da je 200-300 kn bila kad sam ja išo
Raspravljate o temi Liječnički pregled za vozački ispit... u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; Dakle... Zanima me sve o liječničkom pregledu... Koliko traje? Koliko košta? Koje pretrage i testove rade? ...i sve ostale informacije ...
traje 1 sat ~
vid i psihotest i još neka pitanja
ne sjećam se cijene... mislim da je 200-300 kn bila kad sam ja išo
Bolje desnica nego prknenica!
a vađenje krvi? jer ako se vadi krv onda bi trebalo paziti na prehranu dan prije, ako se ne varam...
Ja sam dala 350kn.
Psihotest, vid, pregled pluća, srca, ravnoteža i razgovor sa doktoricom o povijesti bolesti u obitelji.
nema vadenja krvi.
najvazniji je test vida i povijest bolesti.
a psihotest se da polozit bez pola muke
"... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..."
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
I prostatu ti pregledaju...
Ako ne znaš kako se ona pregledava, pitaj doktora...![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
meni su rekli još prije dosta godina da ne raspoznajem neke boje, znate onaj test kad u krugu piše broj i onda ti moraš otkrit koji broj piše. jasno ja vidim boje u svijetu oko sebe, skroz jasno raspoznajem i na semaforu crveno, žuto i zeleno, al me zanima bil me mogli zajebavat ako ne prođem taj test s tim brojevima u krugu?