Željezo.
Ako se radi o anemiji treba redovito kontrolirati željezo u krvi, hemoglobin, transferin i retikulocite. Kada to sve bude u redu prekida se s uzimanjem lijeka
Raspravljate o temi Lijekovi u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; ja ne ljubim lijekove, to su otrovi no moram piti ferum...šta s njim!?...
**kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**
Željezo.
Ako se radi o anemiji treba redovito kontrolirati željezo u krvi, hemoglobin, transferin i retikulocite. Kada to sve bude u redu prekida se s uzimanjem lijeka
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
željezo je sa 29 otišlo na 3 i to poslje dobr.davanja krvi i od tada...sa 3 ne miče.
što mi se najgore može dogoditi?imam simptome ubrzani rad srca, pojačano znojenje, gubim sluh, koncentraciju, centar za ravnotežu...sve to povremeno...ali su mi kosa koža nokti u super stanju.
ja se sad malo i sprdam al malo se bojim leukemije!![]()
Imaš sve simptome anemije.
Dakle, ako lijekovi koji se uzimaju na usta ne pomažu (a kod tebe izgleda ne pomažu), treba željezo davati intravenski, posebno ako je hemoglobin nizak! To je malo nezgodno, jer treba i do par tjedana dolaziti u bolnicu svaka dva dana na infuzije....
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
da..no međutim moj liječnik valjda čeka da ode na 2, ili 1 pa nek si ja zovem hitnu...
iako su mi se simptomi pogoršali zadnjih par dana, vjerujem da je još niže..idem ponovo na vađenje krvi..
Izbjegavam lijekove u velikom luku .... Lijecite se prirodnim putem
Ljetovanje na otoku Viru POGLEDATI
Ukoliko trebas vise informacija o lekadolu ili nekim drugim lijekovima evo ovdije na engleskom! a nas neki lik napravio blog!
Prošvrljao sam tim blogom i na žalost, ne mogu dozvoliti linkove na njega, jer je protiv pravila!
Dr Jekyll
Zadnji Uredio Dr Jekyll : 25-01-10 u 20:49
da li antikilogram tablete pomazu?
da li tko zna gdje ima za kupiti Vinpocetin ili Phosphatidyl Serine?