Pokazujem rezultate 1 do 8 od 8

ljustenje koze nakon sunca

Raspravljate o temi ljustenje koze nakon sunca u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; dogodilo mi se sljedece.. dosta sam crna vec,sto od sunca sto od solarija i jedno popodne sam bila na sunce ...

Starter
    Datum registracije
    29-07-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

ljustenje koze nakon sunca

dogodilo mi se sljedece.. dosta sam crna vec,sto od sunca sto od solarija i jedno popodne sam bila na sunce gotovo stalno i pocrvenila su mi ramena,ali nisam ih nicim mazala jer mi se to crvenilo uvijek maknulo,a nije me ni peklo. i nakon toga sam bila 2-3 puta i solariju i nakon 3. puta mi se jedno rame ogulilo i sad mi je ostala ruzna rupa.. namazala sam to kremama,nadam se da ce pomoc.. e sad ne znam sta da radim s tim da se to ujednaci s ostalom bojom opet jer je ovak jako ruzno posto sam sad vec jako crna. da li da odem opet u solarij il cu napravit sam jos gore? (

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Re: ljustenje koze nakon sunca

S time se ne valja igrati, nemoj si dozvoljavati da izgoriš na suncu. Maži nekom masnom kremom i neko vrijeme se kloni jakog sunca dok se to ne smiri.

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Kakav solarij, dosta suncanja za tebe
    Pricekaj da se koza oporavi, onda ako i dalje boja ne bude ujednacena, odi u solarij/na sunce, kaj god. A ako ti bas tak jako smeta, imas one kreme za samotamnjenje, pa probaj s time, ali pricekaj da se koza oporavi, jer ovako ces ju samo jos vise unistiti (nemoj izlaziti na sunce do tad)
    Jel je jos uvijek crvenilo prisutno?
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

Starter
    Datum registracije
    29-07-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

ma nije,zato mi je i cudno. crveno mi je bilo dan-dva samo.. i sad me to bas zbog toga i iznenadilo jer sam cekala da se to povuce da idem u solarij,nisam s crvenilom isla.. i ostala sam u soku nakon ovog..

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

A nis, nosi odjecu preko toga (pamuk, jel), nemoj izlagati suncu, pricekaj da se koza oporavi, ako si u mogucnosti mazi sa shea maslacem, a ako ne, onda bilo koju kremu koju i inace koristis u debelom lijepom sloju namazi - i nikakav solarij dok se ne oporavi koza..
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

Starter
    Datum registracije
    29-07-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

a ocito cu morat tak.. hvala

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

To što netko pocrni, ne znači da opet ne može izgorit na prejakom suncu ili u solariju.
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Starter
    Datum registracije
    29-07-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

a sve ja to znam,al mi je cudno sto se crvenilo povuklo i tek nakon 2 tjedna se pocelo ljustit.. ocekivala sam da ce se to dogodit,al u prvih par dana,a ne nakon skoro 2 tjedna..

Lajkaj nas na Facebooku