...cuj ak je netko ekspert u nesanicama onda sam to ja...na mene utjece pa i najmanja promjena zone, vremena, klime, vlastitih stanja...i ja zadnjih deset dana imam bas problema. Uzasno izmorena lezim u krevetu i brijem razne filmove, zaspim na sekundu i onda se naglo budim i ostajem razbudjena pa novi pokusaj i tako...pred jutro zaspim na sat, dva...i koma sam cijeli dan.
Uglavnom nisam pobornik tableta nit kemije, jedino ajd ak nema druge pa antibiotik za bakterijice i to...al mozes probati sa valerijanom (biljka)...kupis u ljekarni, imas i tabletice i caj, pa si skuhas salicu prije spavanja...par puta sam ga pila i doslovno me satre...tako da mi se nije svidio osjecaj (jer ne smiruje misli), al sam morala ici spavati jer za drugo nisam bila sposobna (jer smiri tijelo). Od kemije ce ti biti slicno, samo sto je ipak kemija u pitanju, dok se ovdje radio caju...jednom sam popila tabletu za spavanje i komaaa....toliko nisam znala za sebe da sam se usrala. Mislim da ionako za ta kemijska pomagala trebaju recepti, dok za ove biljne ipak ne...pitas sve u ljekarni.
Caj od melise lagano opusta, tako da njega bi trebalo piti cesce i vise puta dnevno, al bar je ugodnog okusa...
Eto, ne znam jesam li pomogla...vjezbe disanja, opustanja, rezilijentan stav i san na oke.....ko fol....

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom