Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Nesanica

Raspravljate o temi Nesanica u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; Imam vec 10 dana problem sa nesanicom.... jednostavno nemogu spavat.... lezim po 4 sata u krevetu i nikako san nece ...

Regularni forumaš
    Datum registracije
    02-12-06
    Starost
    26
    Poruka
    124
    Liked
    0 times

Nesanica

Imam vec 10 dana problem sa nesanicom.... jednostavno nemogu spavat.... lezim po 4 sata u krevetu i nikako san nece na oci, spavam samo po 1-2 sata dnevno..... osjecam se izmoreno zbog toga... nemogu radit nista kako treba....
    nemam nikakvih problema da je zbog toga, ali sam nedavno doso iz USA-a pa mislim da mi nije mozda promjena vremenske zone utjecala na to ,iako sam i prije cesto putovao i nikad nisam imo problema...
    Dali znate neke tablete za spavanje da kupim??? jel treba ic lijecniku za te tablete ili se moze kupit u ljekarnoj???

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Ulysea
    Datum registracije
    15-03-07
    Poruka
    929
    Liked
    0 times

Re: Nesanica

...cuj ak je netko ekspert u nesanicama onda sam to ja...na mene utjece pa i najmanja promjena zone, vremena, klime, vlastitih stanja...i ja zadnjih deset dana imam bas problema. Uzasno izmorena lezim u krevetu i brijem razne filmove, zaspim na sekundu i onda se naglo budim i ostajem razbudjena pa novi pokusaj i tako...pred jutro zaspim na sat, dva...i koma sam cijeli dan.

Uglavnom nisam pobornik tableta nit kemije, jedino ajd ak nema druge pa antibiotik za bakterijice i to...al mozes probati sa valerijanom (biljka)...kupis u ljekarni, imas i tabletice i caj, pa si skuhas salicu prije spavanja...par puta sam ga pila i doslovno me satre...tako da mi se nije svidio osjecaj (jer ne smiruje misli), al sam morala ici spavati jer za drugo nisam bila sposobna (jer smiri tijelo). Od kemije ce ti biti slicno, samo sto je ipak kemija u pitanju, dok se ovdje radio caju...jednom sam popila tabletu za spavanje i komaaa....toliko nisam znala za sebe da sam se usrala. Mislim da ionako za ta kemijska pomagala trebaju recepti, dok za ove biljne ipak ne...pitas sve u ljekarni.

Caj od melise lagano opusta, tako da njega bi trebalo piti cesce i vise puta dnevno, al bar je ugodnog okusa...

Eto, ne znam jesam li pomogla...vjezbe disanja, opustanja, rezilijentan stav i san na oke.....ko fol....
    There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.

Akademik AutoMobil Champion Avatar od korisnika Mazda890
    Datum registracije
    18-01-07
    Poruka
    3,899
    Liked
    311 times

ma nikakve tablete, čajevi... što dalje od toga...

uglavnom savjetovala bih ti da nespavaš jedno 2-3 dana (ili dan - dva, zavisi kol'ki si insomničar) i onda odeš spavat tek oko 23:00 (bit ćeš mrtva umorna preko dana i spavat će ti se, al' ne smiješ otić spavat prije 23:00) i taman se ujutro probudiš i već oko ponoći će te počet vatat san...

zvuči suludo, ali meni jedino tako uspijeva da se vratim u normalu
    Zadnji Uredio Mazda890 : 24-09-09 u 05:47

Uvaženi forumas Avatar od korisnika sheik_mohamed
    Datum registracije
    10-04-09
    Poruka
    970
    Liked
    0 times

da li imaš možda apneje?
    ako ne to je vrlo vjerojatno promjena vremenske zone,a sada nemoj slučajno sluštai one kretene popi ti kuju rakiju prije spavanja lakše ćeš....ne to ti nije dobar znak rakija ti samo može pogoršati stanje...... moj ti je savijet da se konzultiraš s lječnikom malo oko toga problema,a čak i da probaš se lječiti nekom terapijom..
    i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................

Lajkaj nas na Facebooku