Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

Opsesivno kompulzivni poremecaj

Raspravljate o temi Opsesivno kompulzivni poremecaj u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; Nakon sto sam slucajno pročitao nešto o opsesivno kompulzivnom poremećaju brine me ideja da mozda i ja bolujem od njega. ...

Starter
    Datum registracije
    25-05-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Opsesivno kompulzivni poremecaj

Nakon sto sam slucajno pročitao nešto o opsesivno kompulzivnom poremećaju brine me ideja da mozda i ja bolujem od njega. Pročitao sam nešto o simptomima i dosta toga se poklapa npr: bezrazlozno ponavljanje riječi ili fraza, brojenje koraka dok hodam, ponekad imam bezrazložnu potrebu za za nečim a ako ne uradim postajem nervozan ... Ako se tko razumije u to, molim vas da mi kažete dali je to to, i ako je kako se liječi i dali je opasno... Hvala unaprijed

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    314 times

Re: Opsesivno kompulzivni poremecaj

pogledaj si malo onu seriju Monk što sad ide na HTV2

He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Re: Opsesivno kompulzivni poremecaj

Po tome što si opisao moguće je da se radi o OKP-u, a može biti i hipohondrija. Teško da će ti bilo tko sa foruma dati konkretan odgovor, pa je najbolje da pitaš stručnu osobu.

Lajkaj nas na Facebooku