Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Problem

Raspravljate o temi Problem u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; Naim, imam jedan problem, mislim da znam sto je riješenje ali samo da provjerim. Nekada mi se dogodi da imam ...

Starter
    Datum registracije
    10-02-08
    Poruka
    22
    Liked
    0 times

Problem

Naim, imam jedan problem, mislim da znam sto je riješenje ali samo da provjerim. Nekada mi se dogodi da imam zadah iz usta, i provjeravam sam an netu razne testove i ispalo je ovako:
    ustanovio sam da mi kao neki bjeli komadići nečega dolazi iz krajnika i par puta sam to pomirisao i to užasno smrdi. Perem zube redovito i koristim zubni konac i vodice za ispiranje usta, ali neugodan miris je još uvijek tu!!
    Jeli problem u krajnicima, dali ih trebam ići operirati??

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

Re: Problem

moguce da su ti se upalili krajnici, pa zbog toga imas zadah koje stvaraju bakterije.
    ne vjerujem da je obicna upala grla jer bi onda vjerovatno imao problema sa gutanjem hrane.

takodjer je moguce da imas problema sa sinusima pa se iz sinusa slijeva u grlo i nastaje zadah.

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Starter
    Datum registracije
    10-02-08
    Poruka
    22
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
    moguce da su ti se upalili krajnici, pa zbog toga imas zadah koje stvaraju bakterije.
    ne vjerujem da je obicna upala grla jer bi onda vjerovatno imao problema sa gutanjem hrane.

takodjer je moguce da imas problema sa sinusima pa se iz sinusa slijeva u grlo i nastaje zadah.
    a nezz moguce je i da je to problem, posto imam dosta onog šlajma u ustima i svekodnevno ga moram iskašljavati/pljuvati

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Imaš najvjerovatnije kroničnu upalu grla tj.krajnika - ispiranje tu ne pomaže. Odi kod otorinolaringologa pa će ti on objasniti sve opcije.
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Lajkaj nas na Facebooku