žvake? i obavezno pitati liječnika ili ljekarnika za savjet, ne o žvakama![]()
Raspravljate o temi problem neugodnog mirisa iz usta... u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; bok raja, dali mi neko moze pomoci, problem je ovakav: imam neugodan miris iz usta, iaako su mi svi zubi ...
žvake? i obavezno pitati liječnika ili ljekarnika za savjet, ne o žvakama![]()
ako nije problem u usnoj šupljini onda je u želudcu, ili možda u krajnicima, ili ...
zadah je posljedica, treba naći uzrok
pogledaj ovaj link:
ORDOK - Konačno kraj vaąim mukama sa zadahom iz usta
kefanje zuba očito nije dovoljno, za potpunu higijenu treba ti još zubni konac, interdentalne četkice, voda za ispiranje usta, tipa hexoral i prilikom pranja zuba obavezno dobro i energično iščetkaj jezik! peri zube češće nego dva puta dnevno, povećaj na četiri puta dnevno ili nakon svakog obroka! ako ni to ne pomogne onda upitaj liječnika.
znači imaš par stavki za provjeriti:
1. pokvrarene zube (iako izgledaju zdravo ne moraju i biti zdravi)
2. zubno meso (ovo zna jako biti neugodno)
3. jedeš pogrešnu hranu
4. ovo što kaže DentiST za upalu ždrijela (to nisam upućena)
5. glavno i osnovno- pravilno prati zube dovoljno dugo i dovoljno precizno![]()
Anthlon je dao dobar odgovor, možda uopće nije problem u usnoj šupljini. Najveći broj ljudi koji ima probleme sa zadahom ima i neke probleme sa želudcem i odtuda problem!
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
pijes mjesec dana caj od nane ujutru na prazan zeludac, ako imas bilo kakav problem sa njim a otuda i neugodan zadah, izlijecices ga.
nije sve u lukavosti lisice, ima nesto i u gluposti kokosaka
zvake svakako ne
Promjeniti nacin ishrane bogat C vitaminom
svu hranu umjesto soli zacinjavati LIMUNOM
ISPIRATI USTA I GRLO PRIJE I POSLIJE SPAVANJA SA JACOM LIMUNADOM I nikada ne gutati tu vodu
IZBACITI MASNU HRANU, PURETINA, RIBE SU NAJBOLJE
LIJEPI POZDRAVI