Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

problem neugodnog mirisa iz usta...

Raspravljate o temi problem neugodnog mirisa iz usta... u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; bok raja, dali mi neko moze pomoci, problem je ovakav: imam neugodan miris iz usta, iaako su mi svi zubi ...

Starter
    Datum registracije
    14-03-10
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

problem neugodnog mirisa iz usta...

bok raja, dali mi neko moze pomoci, problem je ovakav: imam neugodan miris iz usta, iaako su mi svi zubi zdravii, kad operem usta ono se miris vrati nakon nekoliko sati, a pogotovo ujutro kad ustanem, boze sacuvaj hehehe
    a redovno perem zube - ujutro i navecer
    molim odgovore

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,904
    Liked
    399 times

Re: problem neugodnog mirisa iz usta...

žvake? i obavezno pitati liječnika ili ljekarnika za savjet, ne o žvakama
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,943
    Liked
    345 times

ako nije problem u usnoj šupljini onda je u želudcu, ili možda u krajnicima, ili ...

zadah je posljedica, treba naći uzrok

pogledaj ovaj link:

ORDOK - Konačno kraj vaąim mukama sa zadahom iz usta

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

kefanje zuba očito nije dovoljno, za potpunu higijenu treba ti još zubni konac, interdentalne četkice, voda za ispiranje usta, tipa hexoral i prilikom pranja zuba obavezno dobro i energično iščetkaj jezik! peri zube češće nego dva puta dnevno, povećaj na četiri puta dnevno ili nakon svakog obroka! ako ni to ne pomogne onda upitaj liječnika.

Starter
    Datum registracije
    20-02-10
    Poruka
    7
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: hari_lakers Pogledaj Poruke
    bok raja, dali mi neko moze pomoci, problem je ovakav: imam neugodan miris iz usta, iaako su mi svi zubi zdravii, kad operem usta ono se miris vrati nakon nekoliko sati, a pogotovo ujutro kad ustanem, boze sacuvaj hehehe
    a redovno perem zube - ujutro i navecer
    molim odgovore
    ako nije problem u zubima ili u zubnom mesu,možda imaš kroničnu upalu ždrijela ili problem sa želudcem.Ljudi koji imaju takvih problema često imaju neugodan zadah iz usta bez obzira na oralnu higijenu

prof. Foruma Avatar od korisnika Agness
    Datum registracije
    21-02-08
    Poruka
    1,916
    Liked
    6 times

znači imaš par stavki za provjeriti:
    1. pokvrarene zube (iako izgledaju zdravo ne moraju i biti zdravi)
    2. zubno meso (ovo zna jako biti neugodno)
    3. jedeš pogrešnu hranu
    4. ovo što kaže DentiST za upalu ždrijela (to nisam upućena)
    5. glavno i osnovno- pravilno prati zube dovoljno dugo i dovoljno precizno

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Anthlon je dao dobar odgovor, možda uopće nije problem u usnoj šupljini. Najveći broj ljudi koji ima probleme sa zadahom ima i neke probleme sa želudcem i odtuda problem!
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Regularni forumas Avatar od korisnika ivanica34
    Datum registracije
    30-01-10
    Poruka
    90
    Liked
    3 times

pijes mjesec dana caj od nane ujutru na prazan zeludac, ako imas bilo kakav problem sa njim a otuda i neugodan zadah, izlijecices ga.
    nije sve u lukavosti lisice, ima nesto i u gluposti kokosaka

Početnik
    Datum registracije
    23-05-10
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

zvake svakako ne
    Promjeniti nacin ishrane bogat C vitaminom
    svu hranu umjesto soli zacinjavati LIMUNOM
    ISPIRATI USTA I GRLO PRIJE I POSLIJE SPAVANJA SA JACOM LIMUNADOM I nikada ne gutati tu vodu
    IZBACITI MASNU HRANU, PURETINA, RIBE SU NAJBOLJE
    LIJEPI POZDRAVI

Lajkaj nas na Facebooku