Mislim da je stres, ali ooooodi!!
Raspravljate o temi problem sa srcem u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; I danas i tako već godinu dana osijećam grčeve u predjelu srca... to je prolazno.... traje pola sekunde, jako zaboli ...
Mislim da je stres, ali ooooodi!!
moram ti priznat da se ne smatram osobom koja je pod stresom... bio sam neko vrijeme al ovo se i dalje nastavilo... stvarno me neki puta tako jako zgrči da mislim da ću past s nogu
Nije to za šaliti se...
možda je uzrok boli upravo tvoj potpis odnosno najčešći smajlić u njima![]()
![]()
doživio sam i ja to, al također kao svaki pravi muškarac, nisam išao dotkoru.
ajd kad odeš, javi šta je bilo pa da znam jel opasno il nije.![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
otić ću onda kod doktora. znam već kaj će mi reć: moraš manje pušit, ne konzumirat alkohol, od sada jedi samo odojak-light, jedi više povrća![]()
meni je kao klincu dijagnosticiran šum na srcu, ne znam jel to ima kakve veze s tim.
od onda redovito zanemarujem tu dijagnozu![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Imao sam i s tim problema uz sve ostale i sve sam uredno ignorirao, macho man, mo'š mislit, kakav doktor, nisam bio kod doktora prije toga 10 i više godina...![]()
I onda u 10 mjesecu - moždani! Prvo tlak 200 / 140...Sa svojih 30 godina...Sam sam tome kriv, naravno, ali eto, precijenio sam svoj organizam...
Pa ti razmisli jel' treba ili ne treba otići doktoru...
Sretno!
...'cause the rule is blood for blood!!!!!