kako misliš nije isto sa ili bez krajnika?
ako imaš problema s njima operiraj ih jer operacija je jednostavna. jednom ih se riješiš i cijeli život si mirna![]()
Raspravljate o temi Problemi s krajnicima u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; uvako imam problem sam krajnicima, mnogo su mi veliki i imam dosta problema..mislim malo tesko gutam i imam dosta gnoja,danas ...
kako misliš nije isto sa ili bez krajnika?
ako imaš problema s njima operiraj ih jer operacija je jednostavna. jednom ih se riješiš i cijeli život si mirna![]()
nisam znao da su krajnici toliko važni za tijelo![]()
ja sam odavno izvadio krajnike i uglavnom sam normalan![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
bio sam jako mali kad sam to operirao...
ovo za bakterije neznam al još uvijek sam živ i normalno zdrav, ništa manje niti više bolesniji nego da ih još uvijek imam
za debljanje isto neznam al kao mali dok sam imao krajnike sam bio buco a sad više nisam, možda je kod mene bio kontra efekt
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Aha al ti si bio mali..al sta cu ja sto cu uskoro napunit 18
jel kad si mali laksa je operacija
krajnici jesu jako važni čuvaju od bakterija i slično..ali..
ako si osjetljiva na krajnike onda ti oni mogu prouzročiti više komplikacija nego što če te štititi od tih bakterija..prema tom van s njima..
koliko sam ja upoznata operacija netraje puno jer je to rutinski zahvat, i mislim da si već nakon jednog dana otpuštena iz bolnice, samo neko vrijeme nesmiješ govoriti..i to je to.. neboj se, poznam mnogo osoba koji su krajnike izvadili, i nisu zbog gubitka krajnika ništa osjetljiviji na bolesti, dapače prije su svako malo imali gnojne krajnike koji su izazivali jaku i neugodnu bol.
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
ako imaš problema odmah idi (kao naravno kad imaš i bilo koji drugi zdravstveni problem, jel') krajnici nisu bezazleni
pogotovo treći krajnik- može oštetiti zglobove, klijetku/preklijetku (nisam sigurna što od ovo dvoje)
jeste da štite od bakterija, ali ovo je situacija gdje tebe treba štititi od njih![]()