Ma jebes ovaj Dream,jedva čekam da se Mirko vrati u UFC.
Raspravljate o temi Dream u MMA forumu, dio Sport foruma; Gdje nađoše sve ove Japance......
Ma jebes ovaj Dream,jedva čekam da se Mirko vrati u UFC.
Nakon Cikatića i Filipovića stiže "pulski ubojica dječjeg lica" Zelg Galešić
ZBOG iznimne hrabrosti u Japanu je zaradio nadimak Benkei, po imenu legendarnog samuraja. Impresivne udaračke tehnike priskrbile su mu naljepnicu "Mali Cro Cop", a gotovo nevjerojatna agresivnost kojom uništava svoje protivnike natjerala je ostatak svijeta da mu tepa "Hrvatski wonderkid".
Ako ste se ikada zapitali ima li MMA-ja u Hrvatskoj i poslije Mirka Filipovića, odgovor je potvrdan, a njegovo ime je Zelg Galešić. Dvadesetosmogodišnji Puležanin još uvijek je jako slabo poznat široj hrvatskoj javnosti, no zato u Zemlji izlazećeg sunca već nakon pet borbi ima status božanstva. Zaluđeni Japanci šalju televizijske ekipe koje imaju zadatak snimiti svaki korak čovjeka koji bi jednog dana treba zamijeniti njima omiljenog Cro Copa. Osim što je beskompromisni udarač, Zelg se jednako dobro snalazi i na parteru što ga čini rijetkim "all around fighterom". Kaže da mrzi sudačke odluke pa se pobrinuo da samo jedna od njegovih 18 dosadašnjih borbi stigne do druge runde. "Ili ja ili on", Zelgov je životni moto.
Borac s pedigreom
Trostruki svjetski i četverostruki europski prvak u tae-kwon-dou svoju karijeru po mješovitim pravilima započeo je u britanskim amaterskim kavezima još 2003. godine. Kaže da je prešao u MMA jer mu mješovita pravila "pružaju puno više prilike da pokaže svoju kreativnost i agresivnost u borbi". Nakon što je sve svoje protivnike doslovno uništio u manje od minute, već godinu dana kasnije dobiva priliku i na profesionalnom britanskom MMA ringu. I tu je nastavio s atraktivnim pobjedama koje su mu donijele naslov prvaka "Cage Ragea", ali i Japan.
Iako je poražen u prve dvije borbe, beskompromisnim je stilom osvojio naklonost zahtjevne japanske publike. Uslijedila je prva pobjeda na K-1 Heroesu protiv Koreanca Taiei Kina, a ujedinjavanjem Pridea i K-1, Galešić svoju karijeru nastavlja pod zastavom Dreama u kojem se natječe i Mirko Filipović.
U rujnu na finalu Dreamovog Grand Prixa
Na Grand Prixu u srednjoj kategoriji najprije je u travnju svladao Rusa Sultanakhmedova, da bi se novom pobjedom protiv Taiei Kina plasirao u veliko finale. 22. rujna past će odluka tko je vlasnik duplog pojasa, Grand Prix pobjednika i prvaka Dreama u srednjoj kategoriji. Uz Galešića na finalnom će turniru nastupiti zaista impresivna "ekipa": Brazilac Ronaldo Jacare, Gegard Mousasi i Melvin Manhoef, a iste bi večeri i Mirko Filipović nakon više odgoda napokon trebao odraditi svoju drugu borbu u Dreamu.
Za najvažniju večer svoje dosadašnje karijere Galešić brusi formu u svojoj rodnoj Puli, gdje smo ga posjetili i napravili kratak video intervju.
"Od sada možete očekivati puno inteligentnijeg i pažljivijeg Zelga. Do sada sam bio iznimno agresivan borac koji je od početka išao na sve ili ništa. To sam radio jer sam htio da moje ime postane sinonim za borca kojeg ljudi žele gledati. No ulozi su sada veći...", najavljuje Galešić.
Cro Cop: Poručio bih Overeemu da snagu čuva za ring, a ne za brbljanje
MIRKA FILIPOVIĆA 23. rujna čeka jedna od najvažnijih borbi u karijeri. Od povratka u Japan i topovskog mesa u liku domaćeg amatera Mizune koji je poslužio kao zagrijavanje, prošlo je već pet mjeseci i potpuno je logično da Japanci žele svoju skupu akviziciju koju su otkupili od UFC-a vidjeti u ozbiljnijoj akciji.
Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, gotovo je sigurno da će mu na drugoj strani ringa stajati opasni Nizozemac Alistair Overeem. "Demolition man" je nakon demoliranja Tae Hyun Leeja na Dreamovom četvrtom turniru najavio kako je Cro Cop sljedeći na redu, a niti inače vrlo korektni hrvatski borac nije ostao dužan. Nema sumnje da nas očekuje borilačka poslastica.
"Nemam više problema s koljenom"
Filipović se potpuno oporavio od artroskopske operacije koljena koja ga je spriječila da svoju drugu borbu (od tri dogovorene) u Dreamu odradi već na početku ljeta. Nakon mini priprema u Zagrebu, ovih dana odlazi u Amsterdam gdje će trenirati stand up tehnike.
"Koljeno je odlično. Nemam nikakvih problema. U dobroj sam formi i spremam se za svoju sljedeću borbu. 23. runja se sigurno borim", rekao je Cro Cop u razgovoru za Index.
"Baš u ponedjeljak putujem u Amsterdam gdje ću se pripremati s Remyjem Bonjanskym i Ivanom Hyppolitom. U Zagrebu sam trenirao s Deanom Listerom koji je jedan od najboljih boraca na svijetu, odličan 'grappler'. Nije to bila priprema samo za ovu borbu, imati takvog sparing partnera uvijek je dobro", dodao je.
"Nikada nisam birao protivnike"
Mirko nije želio potvrditi da će baš Nizozemac biti njegov sljedeći protivnik, no iz njegovih se riječi moglo shvatiti da će gotovo sigurno biti tako.
"Još uvijek nije potvrđeno, no ja bih želio Overeema. Priželjkujem borbu protiv njega. Zaista ne znam zašto je on izletio s tim izjavama na taj način. Ja nikada nisam birao protivnike, uvijek mi je bilo svejedno s kim se borim. Ovakav način razgovora nije moj stil, no ja mu svejedno poručujem da snagu čuva za ring, a da malo manje priča. Zaista želim ovu borbu."
"Neće biti problema"
Overeem već nekoliko godina spada u sami borilački vrh, a pobjeđivao je face poput Vitora Belforda, Igora Vovchancyna i Sergeija Kharitonova. No isto je tako gubio i od Mauricija Shoguna, Ricada Arone, Antorija Rogerija Nogueire i Fabricija Werduma. Posljednja pobjeda protiv Marka Hunta poziva na velik oprez.
"On je dobar borac, odličan udarač, a dobar je i na parteru. Tu je jako puno napredovao u posljednje vrijeme, čak je i osvajao neke turnire u grapplingu. S 93 kilograma je skočio na 108 i sa svojih 196 centimetra zaista izgleda impresivno. No kilaža je uvijek dvosjekli mač. Ja sam u odličnoj formi, dobro sam spremljen i vjerujem da ne bi trebalo biti nikakvih problema", zaključio je Cro Cop u razgovoru za Index.
DREAM 6 - redoslijed borbi
Objavljen je službeni redoslijed borbi DREAM 6 priredbe koja se održava u utorak (23. rujna) u Saitami. Zelg Galešić će nastupiti u 3. borbi, a u slučaju pobjede gledat ćemo ga i u finalnoj borbi Middleweight Grand Prixa. Mirko Filipović u ring će ući u pretposljednjoj, 11. borbi.
Redoslijed borbi:
12. MW GP Finale
11. Mirko Cro Cop vs. Alistair Overeem
10. Shinya Aoki vs. Todd Moore
9. Yoshihiro Akiyama vs. Masanori Tonooka
8. Hayato “Mach” Sakurai vs. Kuniyoshi Hironaka
7. Minowaman vs. Masakatsu Funaki
6. Hideo Tokoro vs. Atsushi Yamamoto
5. Sergey Kharitonov vs. Mighty Mo
4. Ktaro Nakamura vs. Adriano Martins
3. Ronaldo Jacare vs. Zelg “Benkei” Galešić (MW GP)
2. Gegard Mousasi vs. Melvin Manhoef (MW GP)
1. Yoon Dong Sik vs. Andrews Nakahara
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
evo prijenosa u IE-u
http://www.mmashare.com/mma-live-stream-free.html
All in all you're just another brick in the wall......
Galešić popušio u prvoj rundi..
“Jacare” avoids a front kick and jabs his way into a successful double-leg takedown. From full-guard, he punches the head with his right hand before passing to side-control. Souza isolates an arm but gives it up to take the mount. Galseic bucks “Jacare” off but is immediately caught in an armbar. The Croatian quickly taps out at the 1:27 mark.
[sigpic][/sigpic]
Sergei Kharitonov Vs. Jimmy Ambriz Dream.6 Video
VIDEO
koja komedija ahahahah strasno
steta za galesica dobro je krenia![]()
every damn Sunday
Dynamite!! 2008
Wednesday December 31, 2008
Saitama Super Arena
MMA bouts
Featherweight bout:
Hideo Tokoro vs. Daisuke Nakamura
Lightweight bout:
Joachim Hansen vs. Gesias Calvancante
Eddie Alvarez vs. Shinya Aoki
Middleweight bout:
Kazushi Sakuraba vs. Kiyoshi Tamura
Heavyweight bouts:
Mighty Mo vs. Semmy Schilt
Mark Hunt vs. Jerome Le Banner
Mirko Filipović vs. Hong Man Choi
Bob Sapp vs. Akihito Tanaka
K-1 bouts
Lightweight bouts:
Tatsuya Kawajiri vs. Kozo Takeda
Yoshihiro Sato vs. Artur Kyshenko
Middleweight bout:
Musashi vs. Gegard Mousasi
Heavyweight bout:
Alistair Overeem vs. Badr Hari
K-1 Under 18 Tournament
Semi-final bouts
Hiroya vs. Shota Shimada
Kusakabe Ryuya vs. Koya Urabe
Final
Hiroya/Shimada vs. Ryuya/Urabe
da barem overeem vs hari bude dupli KO!!!![]()
Što je beba mlađa to je i mama slađa!!!
“I’ll fight Alistair, and I will hurt him,” Hari said. “I will knock him out. I’ll be bringing a lot of pain for him in the ring, so he better be prepared.”
Overeem reminded fans that while he and Hari will be fighting a K-1 rules bout on New Year’s Eve, a rematch will soon follow but under rules that will likely better suit him.
“As you’ve seen in the K-1 finals, [Hari] likes to use MMA techniques,” Overeem said. “That’s why we’ve agreed to do two fights -- first we’ll be fighting K-1 rules, and after, we’ll be fighting MMA rules.”
Kako se taj Overeem napumpao, koliko je on prije imao kila
Nego, ništa od Le Bannera...čovjek ima gripu i umjesto njega će se boriti Melvin Manhoef
[sigpic][/sigpic]