nema do k-1, tamo se prave batine dobivaju...tip je prgav, ali udara ko lud
Raspravljate o temi Dream u MMA forumu, dio Sport foruma; Najebo je on protiv Harija po K1 pravilima gadno... a i po MMA samo ako ne dodu do partera... Jer ...
nema do k-1, tamo se prave batine dobivaju...tip je prgav, ali udara ko lud
[sigpic][/sigpic]
Ovo mi je savrseno
DaoBogda Oveerem tak najebo
Žao mi jedino što onaj imbecil Overeem nije popušio od Harija, da ga neko malo spusti na zemlju...
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
da, al prevelika je razlika u masi :/
Mark Hunt vs. Melvin Manhoef
Round 1
Manhoef circles on the outside, wary, as from the center of the ring, Mark Hunt primes himself to lunge and attack. Hunt lunges to flurry, and Manhoef counters with a huge left and right hook combo that land square on the Samoan Monster’s jaw, sending him crashing to the mat at a mere 18 seconds in the first round for a stunning KO.
[sigpic][/sigpic]
ovaj hari je baš ono "k-1 bad boy", "nemam šta izgubiti, idem se potući pa šta bude"....trebao bi se malo pametnije boriti
[sigpic][/sigpic]
Hari je bahata, prljava debilčina. Bori se prljavo, nerijetko se potuče na vaganjima, baš mi je drago kaj ga je Overeem namlatil, naročito nakon kaj je prgavac rekao da se u mma grle ko pederi da će ga po K-1 namlatit.Priredba je bila odlična, skoro sve borbe su završile u 1. rundi, tek par je otišlo do kraja.
[sigpic][/sigpic]
predobar KO jos impresivnija cinjenica da je na huntu... cila masa u skoku + precizni udarci u bradu su napravili svoje...sve u svemu![]()