heheh
![]()
Raspravljate o temi Dream u MMA forumu, dio Sport foruma; Da ozbiljno nisam čuo za njega do sad Nisam ja tolko star da ih sve znam (šala )...
Zadnji Uredio daka : 27-02-08 u 20:30
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
heheh
![]()
[sigpic][/sigpic]
jao ahahahh![]()
VTFLJMŽUIP
∞
Mo je opasan udarač. Ali ako je popušio nokaut nogom u glavu od onog 80 kg, onda nebi trebalo bit problema Filipoviću.
Ma udarač je kakav je, ali mi se čini da u mma koristi stil ala Tim Silvia -> zgniječi i udaraj jer mi se čini da ima dosta mase
VTFLJMŽUIP
∞
Najjači udarač u k-1 je on bio. I daleko je njegov stil od Tim Sylvie. On je stalker, samo traži priliku i udrit će te kad to najmanje očekuješ. Pogledaj u priloženom highlightu kako su mu protivnisi spušili nokaut, neki su i ruke spustili doli na njegov desni haymaker. Definitvno je lik opasan.
Meni je bilo predivno kako je nokautiro Hong-man Choi-a u K1, negdi prosle godine je to bilo. Ogromni overhead punch, ko da ide drva sjec i ovaj se samo slozio.
U MMa mislim da ce se borit jako slicno Huntu, mozda bi ga Mirko trebo jednostavno trebo slozit na pod i nalupat ga dole, ko sto je i Hunta trebo u drugoj borbi umjesto da riskira nokaut, jer oba su pakleni udaraci.
Bolje šaka nego svaka
nisam ni ja čuo... ali dobar je udarač frajer koliko vidim iz ovog filma....
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
nisam nikad čuo za toga lika ali prema filmiću izgleda da će
mirkec opet doma spuštene glave![]()
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New