Stranica 3 od 17 PrvoPrvo 1234567813 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 161

Dream

Raspravljate o temi Dream u MMA forumu, dio Sport foruma; da, najbolje da od njega izgubi Takav profil borca ga može samo dobiti na lucky punch Ne želim uopće razmišljati ...

Najveći Car Foruma
    Datum registracije
    11-11-05
    Poruka
    15,332
    Liked
    12 times

Re: Dream

da, najbolje da od njega izgubi Takav profil borca ga može samo dobiti na lucky punch Ne želim uopće razmišljati da može izgubit od tog lika jer je Mirko za njega alfa i omega.
    [sigpic][/sigpic]

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,744
    Liked
    86 times

Ako ovo izgubi onda stvarno može završit karijeru....mislim,ne podcjenjujem Mighty Moa al je Mirko stvarno za njega kako Slay kaže ALFA i OMEGA....

Moderator Avatar od korisnika daka
    Datum registracije
    02-06-06
    Poruka
    4,304
    Liked
    41 times

Prevedeno na naški: Bog i batina
    ~who dares wins^semper fi^

VTFLJMŽUIP

Najveći Car Foruma
    Datum registracije
    11-11-05
    Poruka
    15,332
    Liked
    12 times

da, najbolje još da mora strahovat od Mighty Moa jbt uz sve što je prošao u karijeri...svaka njemu čast, ali Mirko ga pojede za doručak. (naravno ako do te borbe dođe)
    [sigpic][/sigpic]

Datum registracije
    02-06-06
    Poruka
    4,304
    Liked
    41 times

Ma mogo bi strahovat da se bore u UFC-u, jer očito je ta Amerika kriptonit za Mirka (zasad), al mislim da u ringu borba, ako bude s njim, završava u prvim minutama prve runde.

VTFLJMŽUIP

Datum registracije
    02-06-06
    Poruka
    4,304
    Liked
    41 times

Mo ili Dong Sik Yoon

Iz pera vrsnog sportskog novinara Dražena Brajdića u Večernjem listu izašao je članak koji otkriva tko je uz Mighty Moa potencijalni suparnik Mirku Filipoviću u prvom nastupu za novu Dream organizaciju.

Riječ je Dong Sik Yoonu, korejskom judoki, 35-godišnjaku koji je već slavio protiv jednog hrvatskog borca - u rujnu prošle godine polugom na ruci svladao je Puljanina Zelga Galešića.

Ostatak članka možete pročitati ovdje.

VTFLJMŽUIP

Regularni forumas
    Datum registracije
    31-10-07
    Starost
    25
    Poruka
    396
    Liked
    0 times

Pa neće se valjda tuč protiv lika koji je 20 kila lakši... Ako nije do sada ovaj nabio

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Dobro poznajem Mighty Moa, pošto inače pratim samoanske (i novozelandske) boksače. Definitivno nije čovjek kojeg smijete podcijenit. Od Grandprixa dalje, sigurno je najopasniji borac od svih s kojima se Mirko borio!

Evo par zapažanja o njemu:

1) On je samoanski ratnik. Izuzetno je srčan, ne posustaje i ne predaje se.
    2) Izuzetno je eksplozivan. Od tuda i ta strahovita desna ruka. Jednostavno iskoristi tu silnu energiju i stoga nokautira protivnika čak i ako udarac nije potpuno pogodio.
    3) Ne smije ga se potcijenjivati. On točno zna svoje prednosti i svoje nedostatke. U dosta borbi je puštao protivnike da dominiraju, a onda ih u 10-ak sekundi dosovno samljeo!

Kako ga pobijediti?
    Najjednostavnije bi bilo spustiti ga u parter, ali ni Mirko tu ne briljira. Druga opcija je držati ga na udaljenosti nožnim tehnikama, umarati ga, tjerati ga da se kreće i svakako izbjegavati pouodstojanje. To je zona nokauta.

Stvar je u principu jednostavna - ili s njim u klinč, ili ga držati na odstojanju.
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Datum registracije
    02-06-06
    Poruka
    4,304
    Liked
    41 times

Ne znam kakve Mo ima nožne tehnike, al slažem se sa tvojim zapažanjima o njemu i mislim da Mirkove nožne tehnike mogu i trebaju držat tu distancu i završit borbu.
    Samo da ne forsira taj haj kik, jer borci već svi znaju da moraju protiv njega držat desnu ruku gore.

Treba radit i ostale malo udarce sa nogama, mislim da bi tu middle kick i low kick mogli dosta štete napravit i definitivno se pazit Mo-ove desne ruke i ja bi čak na Mirkovom mjestu izbjegavo klinč, jebi ti to

VTFLJMŽUIP

prof. Foruma Avatar od korisnika Tonco
    Datum registracije
    18-06-07
    Poruka
    1,243
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: daka Pogledaj Poruke
    Ne znam kakve Mo ima nožne tehnike, al slažem se sa tvojim zapažanjima o njemu i mislim da Mirkove nožne tehnike mogu i trebaju držat tu distancu i završit borbu.
    Samo da ne forsira taj haj kik, jer borci već svi znaju da moraju protiv njega držat desnu ruku gore.

Treba radit i ostale malo udarce sa nogama, mislim da bi tu middle kick i low kick mogli dosta štete napravit i definitivno se pazit Mo-ove desne ruke i ja bi čak na Mirkovom mjestu izbjegavo klinč, jebi ti to
    Ako je mirko onaj stari,onda nitko ne može spriječiti highkick,jer on to izvede savršeno,udarac je prebrz,Mirko čeka djelić sekunde da ovaj spusti ruku,a onda ide bomba u glavu.

Lajkaj nas na Facebooku