Ako ovo izgubi onda stvarno može završit karijeru....mislim,ne podcjenjujem Mighty Moa al je Mirko stvarno za njega kako Slay kaže ALFA i OMEGA....
Raspravljate o temi Dream u MMA forumu, dio Sport foruma; da, najbolje da od njega izgubi Takav profil borca ga može samo dobiti na lucky punch Ne želim uopće razmišljati ...
[sigpic][/sigpic]
Ako ovo izgubi onda stvarno može završit karijeru....mislim,ne podcjenjujem Mighty Moa al je Mirko stvarno za njega kako Slay kaže ALFA i OMEGA....
Prevedeno na naški: Bog i batina![]()
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
da, najbolje još da mora strahovat od Mighty Moa jbt uz sve što je prošao u karijeri...svaka njemu čast, ali Mirko ga pojede za doručak. (naravno ako do te borbe dođe)
[sigpic][/sigpic]
Ma mogo bi strahovat da se bore u UFC-u, jer očito je ta Amerika kriptonit za Mirka (zasad), al mislim da u ringu borba, ako bude s njim, završava u prvim minutama prve runde.
VTFLJMŽUIP
∞
Mo ili Dong Sik Yoon
Iz pera vrsnog sportskog novinara Dražena Brajdića u Večernjem listu izašao je članak koji otkriva tko je uz Mighty Moa potencijalni suparnik Mirku Filipoviću u prvom nastupu za novu Dream organizaciju.
Riječ je Dong Sik Yoonu, korejskom judoki, 35-godišnjaku koji je već slavio protiv jednog hrvatskog borca - u rujnu prošle godine polugom na ruci svladao je Puljanina Zelga Galešića.
Ostatak članka možete pročitati ovdje.
VTFLJMŽUIP
∞
Pa neće se valjda tuč protiv lika koji je 20 kila lakši... Ako nije do sada ovaj nabio![]()
Dobro poznajem Mighty Moa, pošto inače pratim samoanske (i novozelandske) boksače. Definitivno nije čovjek kojeg smijete podcijenit. Od Grandprixa dalje, sigurno je najopasniji borac od svih s kojima se Mirko borio!
Evo par zapažanja o njemu:
1) On je samoanski ratnik. Izuzetno je srčan, ne posustaje i ne predaje se.
2) Izuzetno je eksplozivan. Od tuda i ta strahovita desna ruka. Jednostavno iskoristi tu silnu energiju i stoga nokautira protivnika čak i ako udarac nije potpuno pogodio.
3) Ne smije ga se potcijenjivati. On točno zna svoje prednosti i svoje nedostatke. U dosta borbi je puštao protivnike da dominiraju, a onda ih u 10-ak sekundi dosovno samljeo!
Kako ga pobijediti?
Najjednostavnije bi bilo spustiti ga u parter, ali ni Mirko tu ne briljira. Druga opcija je držati ga na udaljenosti nožnim tehnikama, umarati ga, tjerati ga da se kreće i svakako izbjegavati pouodstojanje. To je zona nokauta.
Stvar je u principu jednostavna - ili s njim u klinč, ili ga držati na odstojanju.
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
Ne znam kakve Mo ima nožne tehnike, al slažem se sa tvojim zapažanjima o njemu i mislim da Mirkove nožne tehnike mogu i trebaju držat tu distancu i završit borbu.
Samo da ne forsira taj haj kik, jer borci već svi znaju da moraju protiv njega držat desnu ruku gore.
Treba radit i ostale malo udarce sa nogama, mislim da bi tu middle kick i low kick mogli dosta štete napravit i definitivno se pazit Mo-ove desne rukei ja bi čak na Mirkovom mjestu izbjegavo klinč, jebi ti to
VTFLJMŽUIP
∞