Raspravljate o temi Dream u MMA forumu, dio Sport foruma; Problem je u tome što to isto radi i Mighty Mo s desnom rukom!...
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
Znači odlučeno je
Cro Cop vs Yoshihiro Nakao
Devet dana prije zakazanog meča u Japanu Mirko Filipović saznao je ime svog prvog protivnika u organizaciji DREAM .
To je japanski hrvač Yoshihiro "Kiss" Nakao (35), javlja Večernji List. Nakao iza sebe ima 6 pobjeda, 1 poraz i dvije poništene borbe.
Nakon jedne od tih poništenih borbi (protiv Heatha Herringa ) je i zaradio nadimak "Kiss". Naime, neposredno pred početka borbe Nakao je poljubio Herringa, kojeg je to toliko ražestilo da je nokautirao Japanca. Budući da se sve to zbilo prije početnog gonga, borba je automatski proglašena No Contest. Snimku cijelog incidenta možete pogledati ovdje, ovdje i ovdje.![]()
Nakao
Mirko je za Večernjak prokomentirao protivnika.
"Hrvač je, što sugerira da mu stojeći stav nije prednost. A ja sam u posljednje vrijeme s Marijanom Žižanovićem poprilično radio na tom dijelu borbe, ali parter nisam zaboravio.
Spreman sam tjelesno, imam 106 kg i idem na nokaut, na prekid borbe."
Cro Cop vs. Nakao, 15. ožujka u Saitami, uživo na Novoj TV.
Zadnji Uredio daka : 06-03-08 u 21:17
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
evo za one koji neznaju adresa jedne stranice di svi najbolji borci imaju svoj acc kao što su Mirko Fedor...
MMA ID
Yakuze navodno prijete Mirkovom protivniku?
Tjedan dana prije svoje prve priredbe u Saitami, japanska organizacija DREAM službeno je potvrdila još nekoliko borbi.
Zanimljivo je da među njima nije borba našeg Mirka Filipovića, koji je prije nekoliko dana potrvdio da mu je protivnik Japanac Yoshihiro Nakao.
Na službenoj stranici DREAM organizacije Cro Cop i dalje nema protivnika. Zašto DREAM nije potvrdio tu borbu?
Nakaov trener Takumi Yano na svom blogu napisao je kako Yakuza prijeti njegovom borcu, te da su mu poručili da će završiti u rijeci ako uđe u ring s Cro Copom!
Povezanost najmoćnije japanske krim. organizacije sa svijetom borilačkih sportova u Japanu nije nikakva novost (povezanost s Yakuzama rezultirala je propašću PRIDE -a) tako da Yanova izjava tamošnju javnost i nije previše iznenadila. Pitanje je samo ima li u Yanovoj tvrdnji istine?
Dodatnu intrigu izaziva i podatak koji je objavio nizozemski menadžer Bas Boon na nizozemskom web-portalu mixfight.nl .
Boon tvrdi da je Cro Cop navodno odbio Alistaira Overeema i Gohkana Sakija kao moguće protivnike na DREAM-ovom prvom turniru.
Lightweight Grand Prix - prvi krug:
. Katsuhiko Nagata - Artur Umakhanov
. Andre Dida - Eddie Alvarez
. Mitsuhiro Ishida - Jung Bu-Kyung
. Tatsuya Kawajiri - Black Mamba
. Kazuyuki Miyata - Luiz Buscape
. Kotetsu Boku - Joachim Hansen
. Shinya Aoki - JZ Calvan
Ostale borbe:
. Cro Cop - ???
. Hayato Sakurai - Hidetaka Monma
. Ikuhisa Minowa - ???
VTFLJMŽUIP
∞
Koji kurac????Neće valjda biti odgođena borba.Sta onaj Nizuzemac sere,pa zasto bi mirko odbio protivnika,pa zato je i došao u Dream,da bi se što prije borio,a šta će taj Overeem,on je kanta od borca,malo bolji od ovog "Kiss" konja.
Ma nemam pojma nadam se da je ovo samo neko medijsko sranje i da će borbe biti, svejedno s kojim borcem.
A da je Mirko odbio ijednog protivnika u to čisto sumnjam.
VTFLJMŽUIP
∞
Nije mu dobro... Sumnjam da je Nakao svojevoljno odbio borbu s Mirkom. Odbiti borbu s Mirkoj je jednostavno debilno. Zašto uopće počinjati karijeru ako ćeš odbiti ovakvu borbu?
Dobro rečeno. Ako je odbio, takvu priliku nikada više neće dobiti. Da mi ponude, i ja bi se borio sutra protiv Mirka makar znam da bi me nokautirao u trenutku kad više ne bih mogao bježat po ringu!
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
Mislim da je sve to rekla-kazala....