Stranica 7 od 17 PrvoPrvo ... 23456789101112 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 61 do 70 od 161

Dream

Raspravljate o temi Dream u MMA forumu, dio Sport foruma; Cro Cop: ne znam zašto je Nakao odustao niti me zanima. Nakon jučerašnje nove promjene borca koji bi mu se ...

Moderator Avatar od korisnika daka
    Datum registracije
    02-06-06
    Poruka
    4,304
    Liked
    41 times

Re: Dream

Cro Cop: ne znam zašto je Nakao odustao niti me zanima.

Nakon jučerašnje nove promjene borca koji bi mu se trebao suprotstaviti u subotnjoj prvoj borbi za novu japansku organizaciju Dream, Mirko se obratio javnosti na sad već njemu uobičajen način, preko svog službenog bloga MMA-id.com.

U kratkoj izjavio potvrdio je ime borca za kojeg se nada da će uistinu i ući s njim u ring u sobnotnjoj velikoj predstavi u dobro mu poznatoj Saitama areni u Tokyju te je i sam priznao da ne zna točno koji su razlozi odustajanja ostalih boraca, ali i da ga previše ne zanimaju. O Mizunu zna vrlo malo...

"Iako sam objavio da će Yoshihiro Nakao biti moj prvi suparnik u Dreamu, od ove borbe neće biti ništa. Nisam upoznat s razlozima niti me zanimaju. Najvažnije je da će moja borba biti održana u subotu i da će mi protivnik biti Tatsuya Mizuno. Imam vrlo malo informacija o njemu, stoga ću samo ući u ring i boriti se kako najbolje znam."

"Ne znam zaista što se događa i zašto se nitko ne želi boriti protiv mene. Nadam se da je tome ipak došao kraj."

Na kraju teksta Cro Cop je naglasio kako je njegov blog jedini pouzdan izvor gdje se mogu pročitati točne informacije vezane uz njegovu karijeru i da jedva čeka polazak u zemlju izlazećeg sunca.

"U posljednja 2 tjedna čuo sam mnoštvo različitih glasina pa bih htio naglasiti da je ovo jedini pouzdan izvor informacija vezanih uz mene. Uzbuđen sam zbog svoje prve borbe u Dreamu i ne mogu dočekati let za Japan u četvrtak."

Mizuno priželjkuje senzaciju

Nakon što je na DREAM presici službeno predstavljen kao subotnji Cro Copov protivnik, Japanac Tatsuya Mizuno obratio se novinarima.

"Volio bih izmjenjivati udarce s njim, no znam da ću ga morati srušiti ukoliko želim pobijediti. Mirko je izvrstan borac, ali ukoliko se previše upusti mislim da imam šanse." - izjavio je Mizuno.

Predsjednik DREAM-a Sasahara dodao je: "Mislim da ovo neće biti laka borba za Mirka jer Mizuno nema što izgubiti i dat će sve od sebe. U slučaju Mizunove pobjede pokušat ćemo mu dogovoriti borbu s Fedorom."

Video sa indexa u vezi borbe Cro Cop - Mizuno - LINK

Cro Cop vs. Mizuno, 15. ožujka, Saitama, NovaTV.
    ~who dares wins^semper fi^

VTFLJMŽUIP

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Ma razbit će ga!
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Datum registracije
    02-06-06
    Poruka
    4,304
    Liked
    41 times

A meni je najgora izjava: "Ovo neće biti laka borba za Mirka. Mizuno nema šta za izgubit i dat će sve od sebe."

I zbog toga se Mirko treba čuvat?
    A šta ako protivnik ima nešto za izgubit, šta onda?
    Mirko može bez treniranja laganica u ring nema briga, ko da ide na godišnji.
    Kako su mi jadne te izjave.

Protiv svakog borca treba ući sa određenim respektom, da se ne bi dogodio neki laki panč.
    A ne sad ovaj nema šta za izgubit i onda to odma znači da će bit teška borba.
    Pa jebote nema lagane borbe!

Ma mislim da će ga Mirko bez većih problema dobit.

Citat Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
    Ma razbit će ga!
    Ko koga?

Naprijed Mirko!
    Zadnji Uredio daka : 13-03-08 u 00:09

VTFLJMŽUIP

Najveći Car Foruma
    Datum registracije
    11-11-05
    Poruka
    15,332
    Liked
    12 times

opet sve ispočetka, nevjerovatno...smiješna borba. Ne treba nikog podcjenjivat, ali očekivati da tu borbu zajebe...ajmo Mirko, bit će neki prekid u prvoj rundi
    [sigpic][/sigpic]

Najveći Car Foruma
    Datum registracije
    11-11-05
    Poruka
    15,332
    Liked
    12 times

DREAM debut, plans, elbow surgery ...

It's been really hectic over the last few days, people from the media kept dialing my number. It's not how I would like my day to look like, but it goes with the job. Of course, I understand that my fans want information about me and I promise that I'll provide as much information as I can here on my official MMA ID account.

Tomorrow I finally take off, I leave from Zagreb airport around 1 PM local time. Arriving just two days before the fight is a perfect timing for me and I won't be suffering from a jet lag.
    I'm not going to talk much about my fight. I had very limited information about my opponent so I'll just be my old self and get in there to knock my opponent out. I always enjoyed fighting in Japan and I really hope that DREAM will put up a good show.

People keep asking me about my next opponent and I think it's not appropriate to discuss this before next week. Although I'll say that there's a possibility of facing some good fighters from K1 under MMA rules. But first things first, we'll see about that after Saturday.

For quite some time I've been having troubles with my left elbow. It's nothing too serious but I'm scheduled for a surgery later this month with Dr. Bojanic from the University Hospital Center „Salata“. A few weeks ago I received a major blow to my elbow during a sparring session, that caused a tiny hematoma inside. From what I hear from dr. Bojanic, this is a routine procedure and I'll restart my trainings a couple of days after surgery.

Thank you all for supporting me and don't miss the show on Saturday.
    [sigpic][/sigpic]

Datum registracije
    02-06-06
    Poruka
    4,304
    Liked
    41 times

Mislim da je on taj lakat još ranije malo "načeo" mislim u borbi protiv Herringa u Pride-u još.
    Sjećam da ga ovaj okrenio dok su bili u parteru, a Mirkova ruka je ostala ispod i kad se digo napravio je jedan pokret rukom s kojim sam skužio da nije baš bilo ugodno.

Al nisam samo siguran jel to bila borba protiv Herringa

Al dobro nek on samo napravi poso u subotu
    Zadnji Uredio daka : 13-03-08 u 01:07

VTFLJMŽUIP

Datum registracije
    02-06-06
    Poruka
    4,304
    Liked
    41 times

Dream - redoslijed borbi

Poznat je redoslijed borbi subotnje DREAM priredbe u Saitami. Borba između Cro Copa i Mizuna je sedma po redu i biti će emitirana uživo na Novoj TV s početkom oko 11 sati.

Redoslijed borbi:

1. Ikuhisa Minowa vs. ???
    2. Hayato “Mach” Sakurai vs. Hidetaka Monma
    3. LGP R1: Koutetsu Boku vs. Joachim Hansen
    4. LGP R1: Kazuyuki Miyata vs. Luiz Buscape
    5. LGP R1: Katsuhiko Nagata vs. Artur Umakhanov
    6. LGP R1: Mitsuhiro Ishida vs. Jung Bu-Kyung
    7. Mirko Cro Cop vs. Tatsuya Mizuno
    8. LGP R1: Andre Dida vs. Eddie Alvarez
    9. LGP R1: Tatsuya Kawajiri vs. Black Mamba
    10. LGP R1: Shinya Aoki vs. JZ Calvan

VTFLJMŽUIP

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

jedva čekam
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

Najveći Car Foruma
    Datum registracije
    11-11-05
    Poruka
    15,332
    Liked
    12 times
    Zadnji Uredio slay : 14-03-08 u 00:53
    [sigpic][/sigpic]

Regularni forumas Avatar od korisnika Dj_Maroo
    Datum registracije
    07-03-08
    Starost
    21
    Poruka
    107
    Liked
    0 times

ooo jedva čekam....
    .............................::: PRIDE OR DIE :::...................................

Sve o najboljim borcima mješovitih borilačkih sportova saznajte na www.mma-id.com

Stranica 7 od 17 PrvoPrvo ... 23456789101112 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku