| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi besplatno slanje smsa preko neta u Tehnologija i Tehnika forumu; ima li jos toga negdje a da nije ni vip ni t-com? i ne spominjite mi molim vas sms.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: besplatno slanje smsa preko neta Ja znam samo za t-com i vip. To ti je na stranici www.crogsm.com
__________________ |^^^^^^^^^^^^^|___ | S_MUSICA trans... | '|";\,___. |_..._....._____===|=_|__|...,]| "(@)'(@)****|(@)*(@)***(@) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: besplatno slanje smsa preko neta http://communicator.clickatell.com/ 10 free poruka nakon sms confirmationa. mozes i fejkati sender ID ![]() ako se odlucis platiti za dodatne kredite neces proci skupo...
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-05-06
Poruka: 16
![]() | Re: besplatno slanje smsa preko neta http://www.sms385.com Ne treba se regati. Primatelj mora imati aktiviranu uslugu prosljeđivanja e-maila na sms, no to je besplatno aktivirati i krajnje jednostavno. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-04-07
Poruka: 21
![]() | Re: besplatno slanje smsa preko neta Rijeka | Grad Rijeka | Besplatno slanje SMS-a | Besplatni sms pošalji slanje smsa | Hrvatska možeš slati besplatni SMS, ne moraš se registrirat.
__________________ ništa nije sveto sve je bruto i neto sve je zabava |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-02-08 Godina: 20
Poruka: 3
![]() | Re: besplatno slanje smsa preko neta -Wadja.com isprobano i radi Wadja Launches Free SMS Service |
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatno, neta, preko, slanje, smsa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:41.