| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi BREAKDOWN u Tehnologija i Tehnika forumu; UPOMOĆ!! Na mobitelu mi se zbrisal cijeli folder Galerija sa svim fotkama, snimkama, glazbom i sl.!! Preko noci mi se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-03-08 Godina: 19
Poruka: 3
![]() | BREAKDOWN UPOMOĆ!! Na mobitelu mi se zbrisal cijeli folder Galerija sa svim fotkama, snimkama, glazbom i sl.!! Preko noci mi se promijenila tema na mobu i svi podaci u Galeriji su se zbrisali! Nekim slucajem kontakti i spremljene poruke su ostale, ali stvarno ne znam kako mi se taj breakdown mogao dogoditi dok je mob bil zgasen (ne nisam drzala mob na toplom ni hladnom niti mi je pao ili nekaj slicno)!! Je li mozda netko vec imao ovakvu situaciju?? Imate li ideju o cem se radi? Dovraga, sve fotke su mi nestale.... ah da, mob je Nokia 5300 XpressMusic, kupljen prije dvije godine tak da bas i nije skroz star.. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-05-07
Poruka: 20
![]() | Re: BREAKDOWN Citat:
pa ako su ti podatci bili na mem. kartici daju se spasiti. ![]()
__________________ | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-03-08 Godina: 19
Poruka: 3
![]() | evo probala sam jucer staviti mem u burazov mob i kad sam ju vratila u svoj 'vratile' su mi se fotke i sve (vjerojatno se kartica samo pomaknula) uf, a bas sam se zabrinula.. problem solved; mission completed; over and out yey!thanks anyway ![]() |
| | |
![]() |
« Pooooomagajteee....
|
sms spy »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:03.

yey!