| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi d900 ili d900i u Tehnologija i Tehnika forumu; mene zanima u čemu je razlika između ta dva moba,i dali ima netko iskustva s tim mobitelima nadam se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: d900 ili d900i D900 vs. D900i Ta dva mobitela su skoro identična, razlikuju se samo po kučištu, i D90 ima malo bolju bateriju... Moj izbor bi bio D900i, samo zato što je noviji model, ali mislim da za te novce možeš dobit i bolji mobitel...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-09-07 Godina: 15
Poruka: 139
![]() | Re: d900 ili d900i a neznam,čuo sam da d900i ima radio a d900 nema,ali d900i nemože čitati word,excel a d900 može d900 mogu dobti za 900kn a d900i za 1000kn pa me zanima koji da uzmem! nadam se za pomoć ako netko ima d900 ili d900i neka napiše šta misli o tom mobu |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: d900 ili d900i Citat:
A to su nijanse... moraš ti vidit šta je tebi korisnije. Ja sam imao D900, mobitel je bio OK. Meni je dosta smetalo što je klizni sustav bio prilično loš, nekada ga je bilo teško otvoriti, jer je on gumica premala. Kamera je bila dosta spora. Kad stisneš dok uslika, treba proći par sekundi da autofocus odradi svoje, a ako mal mrdneš mob odma zamuti sliku. Ali to su sve nijanse. Ovisi za šta ti treba... Tu ti ne može nitko pomoći, moraš se sam odlučiti.
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-09-07 Godina: 15
Poruka: 139
![]() | Re: d900 ili d900i A kad je i meni teško odlučit! A sviđa mi se d900 ali d900i ima radio,a znam da na ta dva moba mogu slušat ziku i pisat sms ili neš radit na mobu.Mobiteli su mi ok samo neznam koji da uzmem a oba mi se sviđaju.To je teška odluka za mene.Zato i tražim pomoć od onih koji imaju iskustva s D900 ili D900i! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-03-07 Godina: 21
Poruka: 73
![]() | Re: d900 ili d900i imam d900i i preporučujem ti d900, iz čistog razloga što ima picsel viewer a d900i nema, a ima radio koji još nikad nisam uključio, a picsel viewer mi se čini korisnijom opcijom, a drugo je sve isto osim izgleda,možda d900i izgleda malo bolje al sad da uzimam uzeo bi d900 to ti iskreno preporučujem, inače telefon je odličan, dobra kamera, plavi zub radi ko blesav, micro sd kartice... picsel viewer ti je program koji otvara office dokumente
__________________ I kad umrem pjevat će Slavonija, stara mati polja i šuma... |
| | |
![]() |
| Tagovi: d900, d900i, samsung |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:17.