| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi dali postoje kakvi programi za k850i u Tehnologija i Tehnika forumu; dali postoje kakvi programi tipa GPS za se K850i ..... za skinuti negdje na netu?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dali postoje kakvi programi za k850i ko i za svaki mob. stavljaš java programe u jar ili jad formatu, a da li ima gps ovisi o hardwareu koji je ugrađen, ali mislim da nema, ikao dolaze ili su došle slušalice koje će recimo k530i pretvoriti u gps uređaj, jer imaju potreban hardware, pa će možda i raditi na k850i...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dali postoje kakvi programi za k850i Ista stvar... u gugl "java programs phones", "free java applications phones"
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 155
![]() | Re: dali postoje kakvi programi za k850i Citat:
jel može kakav link o tim slušalicama, ako sam ja to dobro razumio?? | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dali postoje kakvi programi za k850i Citat:
Može se kupiti u zg, cijena je 562 kn... što je puno, al ako za 1200 kn ukupno mogu dobiti mob sa gpsom i nije toliko, inače odgovara na modele: t K530i, K550i, K770i, K800i, K810i, S500i, T250i, T650i, V640i, W580i, W610i, W660i, W710i, W850i, W880i, Z530i, Z550i, Z610i, Z710i.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- Zadnji Uredio _Aris_ : 20-01-08 u 10:33. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.