| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Dekodiranje mobitela svih vrsta u Tehnologija i Tehnika forumu; Postoji li program koji može dekodirati sve vrste mobitela? Koristio sam world unlocker,ništa ne valja.Znate li ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-07 Lokacija: Negdje
Poruka: 79
![]() | Dekodiranje mobitela svih vrsta Postoji li program koji može dekodirati sve vrste mobitela? Koristio sam world unlocker,ništa ne valja.Znate li neki pravi koji sve vrste mobitela može otključat? ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Dekodiranje mobitela svih vrsta mene zanima postoji li koji program na netu za dekodirat sony erricson k510i
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dekodiranje mobitela svih vrsta ima unlock kalkukatora ali svi su većinom za dosta stare telefone, iz razloga što danas treba imati boxove za unlock, koji su dosta skupi... kao primjer mogu navesti Nokijine telefone s BB5 platformom, koji su tahtjevni jako za unlock, te otključavanje košta oko 250-300kn .... starije nokie ja mogu otključati pa ako nekome treba neka se javi... LG shine se može dekodirati i mislim da je oko 70-100kn za njega dekodiranje
__________________ PER ASPERA AD ASTRA |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Dekodiranje mobitela svih vrsta Citat:
znaci nades patch i uzmes XS++ spojis mob kak treba (po uputama) i dodas patch i radi | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dekodiranje, mobitela, svih, vrsta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:36.