| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi dilema: NOKIA 6280 ili SAMSUNG D-900 u Tehnologija i Tehnika forumu; ne znam da li mi je bolje kupiti nokiu 6280 ili samsung d-900. prvo sam se odlucila za samsung ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: zagreb Godina: 24
Poruka: 2
![]() | dilema: NOKIA 6280 ili SAMSUNG D-900 ne znam da li mi je bolje kupiti nokiu 6280 ili samsung d-900. prvo sam se odlucila za samsung i onda sam saznala da ima losu bateriju. u nedoumici sam, ima li tko iskustva s tim mobitelima??? help!!!!! ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-10-06 Godina: 20
Poruka: 80
![]() | Re: dilema: NOKIA 6280 ili SAMSUNG D-900 Citat:
zašto to kažeš, ja ju imam i meni je super, ima frenica d900 i mislio sam ga uzet no samsunzi su drugačiji ako ih se prvi puta kupuju, jedinom je super kamera, ostalo prosječno, nokia je mao naprednija, može se više personalizirati itd.... ![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dilema: NOKIA 6280 ili SAMSUNG D-900 ovdje pogledaj usporedbu ![]() Compare phones - GSMArena.com ne znam kaj da ti preporucim... oba se cine kao dobar izbor, sa manjim razlikama. Takodjer obrati pozornost na subjektivne dojmove po raznim forumima i news grupama...
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: dilema: NOKIA 6280 ili SAMSUNG D-900 Citat:
Inače je mobitel super... ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 214
![]() | Re: dilema: NOKIA 6280 ili SAMSUNG D-900 moj savjet ti je samsung ja sam proslo ljeto kupovao novi mobitel, i dosta sam se raspitao i proucio prije kupnje i na kraju sam uzeo samsung kostao je jeftinije od nokije koja bi mu bila konkurencija, a sa samsungom (ak kupujes novi, naravno) dobijes sve u paketu (kablove, handsfree, usb kabel, cd sa softwerom...) a kad kupis nokiju dobis sami aparat i punjač
__________________ Never drive faster than your guardian angel can fly... |
| | |
![]() |
| Tagovi: nokia, samsung |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:40.

((