| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi display-SE k750i/d750i-kupnja u Tehnologija i Tehnika forumu; Zanima me dali netko možda ima stari mobitel sony ericsson k750i ili d750i. Meni samo treba display da radi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-05-08
Poruka: 53
![]() | Zanima me dali netko možda ima stari mobitel sony ericsson k750i ili d750i. Meni samo treba display da radi ako ste zainteresirani za prodaju ispravnog displeya molim vas napišite koliko tražite za njega. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: display-SE k750i/d750i-kupnja 500 kn
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: display-SE k750i/d750i-kupnja ali ja ti dam kompletan ispravan mobitel i karticu uz to ![]() a usput, novi display košta 500 kn u servisu pa ti vidi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:00.