| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Gdje nabaviti SE Z610? u Tehnologija i Tehnika forumu; Lijepi pozdrav svima, evo što mene muči Zašto na oglasnicima po internetu nema onih dobrih ljudi koji preprodaju Z610 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-01-08 Lokacija: Zg Srednjaci Godina: 25
Poruka: 3
![]() | Gdje nabaviti SE Z610? Lijepi pozdrav svima, evo što mene muči Zašto na oglasnicima po internetu nema onih dobrih ljudi koji preprodaju Z610 za male pare i ono garancija na crno i te spike? Uostalom, zašto ga nema ni rabljenog, "običnog" nigdje?! Oglasnik.hr daje samo jedan rezultat, a taj čovjek se ne javlja kad ga zovem (bar zasad, možda će sutra). Jedino što mi preostaje je zaletit se u HGSpot i kupit novi za 2 soma kuna. So, basically što želim pitati je znate li gdje se može nabaviti povoljnije nego čisto novi u dućanu ili možda znate nekoga tko ga ima? U obzir dolazi samo roze boje (ne, nije za mene .. za poklon je .. i da, ta osoba kojoj ide je žensko )(slika) Hvala vam puno unaprijed za sve savjete. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:41.

)

,ali kažeš rozi pa oni mijenjaju boju,el?