| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi HITNA POMOĆ!! poklopac za rozu nokiu 7373 u Tehnologija i Tehnika forumu; Hitno trebam pomoć, kupila sam rozu nokiu 7373 prošlo ljeto i poklopac se nakon nekog vremena dosta rasklimao i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-04-08
Poruka: 1
![]() | Hitno trebam pomoć, kupila sam rozu nokiu 7373 prošlo ljeto i poklopac se nakon nekog vremena dosta rasklimao i par puta mi je znao pasti sam od sebe i jučer mi je pao ili u tramvaju ili na faksu i nisam ga više mogla naći i sad ne znam gdje bi kupila drugi i da li se to uopće može kupiti negdje a ovako bez poklopca je ružan i baterija mi može ispasti! unaprijed puno hvala na pomoći ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: HITNA POMOĆ!! poklopac za rozu nokiu 7373 u servisu imaš sigurno, ako se ne varam negdje oko heinzlove imaš servis a i u trgovinama imaš maski, što original što zamjenskih
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: HITNA POMOĆ!! poklopac za rozu nokiu 7373 imas u mobisovom servisu...heinzelova 96 ak se ne varam...odi na njihove stranice da vidis tocno koja je adresa....racunaj na cijenu od kojih 100 kunica...
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:20.