| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi igrice za samsung sgh-d900i u Tehnologija i Tehnika forumu; Kupio sam ovaj mobitel instalirao softver na PC i povezao ga sa njim i sve radio ok ali kako se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-12-07
Poruka: 3
![]() | igrice za samsung sgh-d900i Kupio sam ovaj mobitel instalirao softver na PC i povezao ga sa njim i sve radio ok ali kako se ubacuju igrice? Skinuo sam sa nekih sajtova na netu i ubacim i jad i jar fail ali mi javi da ne podrzava taj format kad hocu otvoriti. Dali me neko moze uputiti kako se ubacuju igrice. HVALA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: igrice za samsung sgh-d900i Na samsungu je uvijek bilo problema s instaliranjem java stvari, trebali su se neki programi preko kompa koristit, ne sjećam se više...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-03-07 Godina: 21
Poruka: 73
![]() | Re: igrice za samsung sgh-d900i teško ćeš to nprvit preko usb kabla, il gotovo nemoguće imam i ja d900i pa sam se malo raspitivo mislim da se mora mobitel flashat iliti tako nešta, a i postoji mogućnost da ćeš tako nešta sjebat i u tom slučju garanciju ukoloko je imaš(a vjerovatno imaš) možeš zaboravit igricew možeš skinit sa samsungove fan club stranice al to košta |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-12-07 Godina: 24
Poruka: 2
![]() | Re: igrice za samsung sgh-d900i Kad prebacis jar i jad fajl u mob jos ti je potrebno samo prije instaliranja ukucati kod *#9998*52824678255* (brojevi odgovaraju kucanju riječi "javainstall"), treba se pojaviti potvrdna poruka i to je to. Potrebno je imati .jar i .jad fajl istog naziva, a igrica se instalira pokretanjem .jad fajla. Napominjem da je moguće istovremeno imati max. 20 ili 25 igrica u telefonu, nakon toga javlja grešku, pa je potrebno obrisati neke stare da bi se nabacile nove. Nisu potrebni nikakvi kablovi niti programi. Nakon gašenja i ponovnog paljenja telefona potrebno je ponovo ukucati šifru za instalaciju. Koliko znam ovo vrijedi za sve slične modele |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: igrice za samsung sgh-d900i Evo pročitaj ovdje, možda uspiješ nešta... Link
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:54.