| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Jel ima ko samsung E-530? treba mi pomoc!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; E ovako, imam taj model Samsunga ali mi je pao i pokvario se... Onaj unutarnji ekran mi je pokvaren, na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-04-08 Godina: 19
Poruka: 9
![]() | E ovako, imam taj model Samsunga ali mi je pao i pokvario se... Onaj unutarnji ekran mi je pokvaren, na njemu se nista ne vidi. Odnijet cu ga na popravak, ali prije toga zelim sve prebaciti na komp s njega da mi ne nestane to sto mi je vazno na njemu...E sad... Da bi to napravila, trebam ukljuciti bluetooth, ali ne znam kako jer ne vidim... Pa jel ima neko tak model da mi napise koje tipke trebam stisnuti i kojim redom da bi ukljucila bluetooth? Hvala vam puno, spasite me pliiiz ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Jel ima ko samsung E-530? treba mi pomoc!!! ovako.... stisneš tipku za menu, pa onda tipku '9', pa tipku '6', a onda mislim da trebaš dvaput stisnit OK... Javi jesi uspjela...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Jel ima ko samsung E-530? treba mi pomoc!!! joj ja ti se u to bas ne kuzim proucavala sam taj mob, ali ne vidim ulaz za to...kaj se usb ide u sve mobitele? i kaj si onda skinem sve s njega normalno, bez da gledam ekran?? ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Jel ima ko samsung E-530? treba mi pomoc!!! da, al stvar je u tome kaj su mi rekli da mi se ne isplati u servisu to radit jer nabiju cijenu...pa cu kod nekog lijevog ic koji bi mi mogao nesto sjebat, cak ne znam ni dal cu ic uopce...ne treba mi bas taj mob, samo mi je bitno izvuc taj video iz njega |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Jel ima ko samsung E-530? treba mi pomoc!!! Pa mozes otic u neki servis (ne mislim na pravi samsungov) da ti oni probaju spojit mob sa kompom i izvuć podatke (ako nemas neke eksplicitne fotografije ). A i pitaš kolika je cijena novog ekrana, nema ti on sta sjebat ako ga bude mijenjao...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
![]() |
« Help!!!
|
LG Shine teme »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:52.

Onaj unutarnji ekran mi je pokvaren, na njemu se nista ne vidi. Odnijet cu ga na popravak, ali prije toga zelim sve prebaciti na komp s njega da mi ne nestane to sto mi je vazno na njemu...

). A i pitaš kolika je cijena novog ekrana, nema ti on sta sjebat ako ga bude mijenjao...