| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Jel ima ko samsung E-530? treba mi pomoc!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; paaaa u tom i je problem, kaj imam neke eksplicitne sadrzajcice, pa bi ih htjela sama izvadit iz moba...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| N/A | Re: Jel ima ko samsung E-530? treba mi pomoc!!! Aha, u tom grmu leži zec ![]() Ako si dobila kabl i neki cd s mobitelom, prvo instaliraj taj program sa Cd-a, a onda ubodi kabl u komp. Onda ce ti on instalirat drajvere za taj kabl, samo stisces next ... Onda ubodes kabl u mobitel i uđeš u taj program koji si instalirala. I onda ti dalje sve pise sta mozes radit, nije komplicirano, probaj...Citat:
E, sad sam gledao na d500, ako je isto kao tamo, uđeš u meni, pa stisneš 9, pa 6, pa onda 4 puta OK ![]()
__________________ Dont Vori, Igor Vori Zadnji Uredio gggiga : 25-04-08 u 19:11. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-04-08 Godina: 20
Poruka: 9
![]() | Re: Jel ima ko samsung E-530? treba mi pomoc!!! probat cu ovo kad napunim mob... ne, nisam ukljucila nevidljivost sigurno... a s mobom nisam nista dobila, a i ako jesam toga vise nema jer mi je jako star mob, ko bi znao di je to.. samo ne znam jel se moze kupit to, s obzirom na to da vise nema u prodaji ni tog moba.... ![]() |
| | |
![]() |
« Help!!!
|
LG Shine teme »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:02.

HVALA!!!