| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi jel zna netko kako se otkodira mobitel? u Tehnologija i Tehnika forumu; dakle imam nokiu 6101 koja je kupljena u t mobileu i zelim je otkodirati za sve mreze..... zato pomoc molim....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter | Re: jel zna netko kako se otkodira mobitel?
__________________ Mobile: +385-91-1879-142 Fax: +385-1-222-1875 renato.patrcevic@realis.hr Realis Web Shop |
| | |
| | #3 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: jel zna netko kako se otkodira mobitel? Skini ovaj programčić i instaliraj ga... Klik Sad utipkaj u mob *#06# da bi dobio IMEI moba, koji usput možeš i nać u unutrašnjosti moba ispod baterije.. Sad pokreni prog i izaberi model mobitela, i utipkaj IMEI, izaberi državu (croatia) i karticu na koju je mob kodiran, dakle tcom.. Sad dobiješ neke kodove... Izvadi karticu i stavi onu koju želiš otključat, i utipkaj jedan (prvi) od kodova koje si dobio... Imaš i help u programu ako zapneš slučajno... Good luck i uživaj...
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-01-07
Poruka: 22
![]() | Re: jel zna netko kako se otkodira mobitel? Slicno pitanje pa da ne otvaram novu temu Ova TELE 2 kartica koja se dobila u 24SATA pred neki dan...sta sa tim? Ne postoji nikakva caka? Samo odem u TELE centar,dobim TELE karticu i to je to? Imam novi broj i sve? Naravno,jedino moram odkodirati mobitel? ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 26
Poruka: 11
![]() | Re: jel zna netko kako se otkodira mobitel? :: Odkleni.si - Generator kod za aparate Nokia - DCT3 in DCT4 :: evo na ovoj stranici možeš odkodirat sve nokie skoro ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel zna netko kako se otkodira mobitel? A evo i program jedan, pa mi recite radi li: bhgsmservis Prvi ovaj: CruxCalc_v5_Setup.rar skinite, i oprobajte s njim ... aj baš me zanima radi li, ja nemam kodiran mobitel, pa ne mogu isprobati, a skino sam program na racunalo. Silence možda zna nešto više, on je majstor |
| | |
| | #9 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: jel zna netko kako se otkodira mobitel? Ja sam prijatelju otkodira mob, ovako kako sam napisao gore.. To je bila tema u jednom od prijašnjih BUG-ova pa sam tako saznao za to..
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel zna netko kako se otkodira mobitel? Ja sam jučer odkodirao jednu Nokiu 3120 ![]() :: Dekodiraj.com Generator kodova za aparate Nokia-DCT3/DCT4 :: Zadnji Uredio zeljonar : 12-05-07 u 13:59. |
| | |
![]() |
| Tagovi: otkodiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:41.

Svi smo mi MASS SARR