| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi K530i u Tehnologija i Tehnika forumu; Trebale bi teniske igre ili skijanje za taj mob,normalno da su potpuno free,bez ono da moran na net ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-07 Godina: 28
Poruka: 43
![]() | K530i Trebale bi teniske igre ili skijanje za taj mob,normalno da su potpuno free,bez ono da moran na net itd!! evo link s igrama za K800i,N73 i sličnim mobitelima,tj s ekranima od 240x320,stranica se non stop updatea,ja sam skino nekih 30-ak igara i sve rade savršeno ![]() http://www.box.net/shared/ffc432ss8f#1:6479254 |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 241
![]() | Re: K530i Citat:
pa imaš mysony ericsson tamo se ne moraš registrirati i skidaš do mile volje svega,a imaš i zedge ali se tamo moraš registrirati ![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: K530i Ako ne tražiš puno od mobitela, ovaj je skroz Ok. Imao sam ga u ruci, klasični SonnyEricsson. Malo lošija kamera pošto nema blic i autofocus, po meni prilično mal ekran, kao i na većini SE-a. Meni je jako lijep...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: K530i tako je, sve super osim kamere
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:33.