| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi K610 flash menu theme ?! Pitanje! u Tehnologija i Tehnika forumu; ,, ovako imam K610 i sad imam pitanje dali postoji firmware koji podržava teme s flash menu-om a da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | K610 flash menu theme ?! Pitanje! ,, ovako imam K610 i sad imam pitanje dali postoji firmware koji podržava teme s flash menu-om a da će taj firmware biti moguće stavit na K610 i da onda radi?! ,, molim ozbiljne odgovore ,, Hvala! ,,
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: K610 flash menu theme ?! Pitanje! Fleshirao sam ga u W660 .. i rade FLASH teme normalno .. ima i WALKMAN 2.0 al mora kamera bit zauzeta inače se zamrzne mob .. al ako imate živce isplati se fleširat .. ![]()
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 730
![]() ![]() | Re: K610 flash menu theme ?! Pitanje! kako to misliš da kamera mora bit zauzeta ako ima walkman 2.0? misliš da se nemože koristit il? nego, mogo bi i ja swoj k610 fleširat, samo se bojim da ne zayebem neshto
__________________ The ultimate way is the way you control |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: K610 flash menu theme ?! Pitanje! Neznam točno u čemu je problem, likovi rade na tome da se to riješi. Fora je u tome ako hočeš slušati Walkman, moraš pokrenuti program koji koristi kameru (najbolje FaceWarp), staviš ga da radi u pozadini i onda Walkman radi bez problema. Možda ti se sad to čini glupi i bezvrijedno, al navikneš se za par dana i stvarno je onda mob bomba.
| | |
![]() |
| Tagovi: ericsson, flash, flash menu, k610, problem, sony, sony ericsson, theme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:42.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!