| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi K800i baterija u Tehnologija i Tehnika forumu; ovak, prije jedno dva tjedna ,ni tolko kupio sam novog u vipu i pitam lika ja za bateriju jel ju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | K800i baterija ovak, prije jedno dva tjedna ,ni tolko kupio sam novog u vipu i pitam lika ja za bateriju jel ju treba ispraznit skroz pa napunit onda, on kaže da nemoram, da ga mogu slobodno odmah punit i dobro, ja tak i napravim i bilo dobro prvi tjedan, baterija trajala dosta dugo s obzirom koliko sam pipkao po njemu i slikao, al sad zadnjih dana strava puni se cijelu noć i slikam par slika i ak imam 5 min razgovora i ostalo vrijeme je u džepu i naveće krepa baterija i ugasi se!!! cijelu noć se puni mi i ne traje ni jedan cijeli dan baterija??? ja mislim da to ni normalno?? u ćemu je problem? jel to šta nije se ispraznila baterija do kraja prvi put poa napunila ili??? btw. evo danas je treći dan da mi je krepao i sad je na punjaću do jutra, znaći tri puta sam ju skroz ispraznio i napunio ga jel mi tak reko frend jedan da se formira baterija al vidim da ne šljivi ni 5% |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: K800i baterija Kaj te briga u čemu je problem, nosi pod garanciju...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: K800i baterija cuj inace se kod kupnje novog moba radi formiranje baterije...nema iznimke za ni jedan mob...dakle ispraznis ga do kraja i sad vele stavit ga punit 12 sati...i tak napravit jos dva puta racunajuci ovaj....i kad se baterija formira trebalo bi to bit to...al sad je gotovo...nosi na servis i trazi rjesenje...garancija tome i sluzi...sam nemoj drugi put zeznut opet...
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: K800i baterija svasta....bt, nedovoljan signal pa se napreze da dode do neceg...programi naravno...kartica ne...nema veze...multimedija uglavnom...prckanje po mobu....meni na n73 drzi tri dana s tim da svaki dan prckam malo sim malo tam...ak ne prckam ide do 4 dana....ak je pak celi dan u pogonu onda dan-dva...a lepo te zajebal ciko...sad ti fino njemu to lepo odnesi i trazi novu bateriju...nema iznimke za nijedan mob...nema veze cak ni kakvog je tipa baterija...zna se da se mora formirat taj kapacitet da drzi...
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:06.