Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Mobiteli
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Mobiteli Raspravljate o temi K800i baterija u Tehnologija i Tehnika forumu; ovak, prije jedno dva tjedna ,ni tolko kupio sam novog u vipu i pitam lika ja za bateriju jel ju ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-02-08, 20:50   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-04-07
Godina: 19
Poruka: 45
Jandro se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Jandro Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Jandro
K800i baterija

ovak, prije jedno dva tjedna ,ni tolko kupio sam novog u vipu
i pitam lika ja za bateriju jel ju treba ispraznit skroz pa napunit onda, on kaže da nemoram, da ga mogu slobodno odmah punit
i dobro, ja tak i napravim
i bilo dobro prvi tjedan, baterija trajala dosta dugo s obzirom koliko sam pipkao po njemu i slikao, al sad zadnjih dana strava
puni se cijelu noć i slikam par slika i ak imam 5 min razgovora i ostalo vrijeme je u džepu i naveće krepa baterija i ugasi se!!!
cijelu noć se puni mi i ne traje ni jedan cijeli dan baterija???

ja mislim da to ni normalno??
u ćemu je problem?
jel to šta nije se ispraznila baterija do kraja prvi put poa napunila ili???
btw. evo danas je treći dan da mi je krepao i sad je na punjaću do jutra, znaći tri puta sam ju skroz ispraznio i napunio ga jel mi tak reko frend jedan da se formira baterija al vidim da ne šljivi ni 5%
Jandro je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 20:51   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,162
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: K800i baterija

Kaj te briga u čemu je problem, nosi pod garanciju...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 21:23   #3 (permalink)
Starter

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Jandro Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Jandro

joj, kad onda moram bez njega i odugovlači se to dugo, a treba mi mob ko oko u glavi
Jandro je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 22:17   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,184
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

cuj inace se kod kupnje novog moba radi formiranje baterije...nema iznimke za ni jedan mob...dakle ispraznis ga do kraja i sad vele stavit ga punit 12 sati...i tak napravit jos dva puta racunajuci ovaj....i kad se baterija formira trebalo bi to bit to...al sad je gotovo...nosi na servis i trazi rjesenje...garancija tome i sluzi...sam nemoj drugi put zeznut opet...
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 08:12   #5 (permalink)
Starter

a jebo mu mater i tom prodavaču, lijepo sam ga pito jel da ju ispraznim do kraja i onda ostavim nek se puni cijelu noć, a on kaže da ne, da nema potrebe da ju mogu odma stavit punit
a na svim mobitelima prije sam tak radio i sve 5
Jandro je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 08:37   #6 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,911
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

kupio mob prije 7 dana i rekli su mi da je prvo ispraznim do kraja a onda punim najmanje 16 sati

mislim da bi tako trebalo biti za svaki mob
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 18:18   #7 (permalink)
Starter

šta sve na mobitelu može žderat bateriju???

onaj 3g?? nekad ga ima ,nekad nema
programi? kartica velika?
Jandro je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 22:54   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,184
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

svasta....bt, nedovoljan signal pa se napreze da dode do neceg...programi naravno...kartica ne...nema veze...multimedija uglavnom...prckanje po mobu....meni na n73 drzi tri dana s tim da svaki dan prckam malo sim malo tam...ak ne prckam ide do 4 dana....ak je pak celi dan u pogonu onda dan-dva...a lepo te zajebal ciko...sad ti fino njemu to lepo odnesi i trazi novu bateriju...nema iznimke za nijedan mob...nema veze cak ni kakvog je tipa baterija...zna se da se mora formirat taj kapacitet da drzi...
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 15:50   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 34
Poruka: 51
Vlado-ZG se izdvaja iz mase

iskopcaj 3g i duze ce ti trajati baterija i imat ces bolji signal na mobitelu...ja imam k800 i traje mi cirka 3-4 dana a imam svaki dan minimalno 30 min razgovora..
Vlado-ZG je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-03-08, 17:46   #10 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Vlado-ZG Pogledaj Poruke
iskopcaj 3g i duze ce ti trajati baterija i imat ces bolji signal na mobitelu...ja imam k800 i traje mi cirka 3-4 dana a imam svaki dan minimalno 30 min razgovora..
kak iskopčat taj 3g?
Jandro je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103