| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi K800i baterija u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Jandro kak iskopčat taj 3g? skužio sam kako! riješeno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter | Re: K800i baterija bio mob na servisu i stavili novu bateriju i formiro sam ju kak treba i opet baterija ne traje niti jedan dan evo, danas sam sliko 10 slika po danu bez blica i auto fokusa i poslao samo jedan sms i ništa nisam razgovarao, sključio sam 3g i sve podesio u njemu za štednju energije i opet mi samo preko dana traje baterija i naveće ćim dođem doma moram ga stavit punit da se ne ugasi znaći, u bateriji nije problem onda??? u ćemu je??? |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: K800i baterija u telefonu, imao isti problem odnesi ga na servis i inzistiraj da ga pogledaju a ne samo da stave novi software
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: K800i baterija Isto mi je baterija trajala po jedan dan na k700, dvaput su stavljali novi software (barem tako oni tvrde) i davali mi novu bateriju ali tek kad su ga nešto slagali je bilo sve u redu. I evo znam kod koga je i dan danas radi nije normalno da toliko traje, na tom telefonu baterija mora izdržati barem 4-5 dana ako nisi neki teški ovisnik pa da stalno kopaš po mobu ili puno razgovaraš da možda ne slušaš muziku? probaj izvaditi memorijsku karticu, jel onda bolja situacija?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 576
![]() | Re: K800i baterija Imam K700i vec 2 i po godine, nakon 2 godine mi se poceja gasit mobitel na nacin da ako baterija nije puna do kraja i ako me neko zove da zazvoni jednom i da se mobitel sam ugasi nako par sekundi i tako sam ja to drza misec-dva dana dok mi se jednom nije ugasia i nikako vise upalia, odnese ga otac kod prijatelja sta o tome zna sve i odma mi je reka da se cili mobitel izunutra napuva i on i baterija tako da mi je sve prominija i mobitel je tako bia ko nov pola godine, i onda opet ista prica, i opet ga otac odnese i trenutno je sve 5...
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: K800i baterija napuva?
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Starter | Re: K800i baterija Citat:
pretežito ne imo sam onaj d750 prije i taj bogac je po cijele dane sviro, ja slažem motor on svira i durala je baterija 3 dana s tim intenzitetom stalno probo ju izvadit i opet isto | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| charolastra | Re: K800i baterija Onda servis, definitivna greška u proizvodnji
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:40.