| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi K800i baterija u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: daidza Onda servis, definitivna greška u proizvodnji a ovo sa starom karticom?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| charolastra | Re: K800i baterija kakvom starom karticom?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| charolastra | Re: K800i baterija ma ne vjerujem, ne bi toliko brzo gutala da je ne znam kakva. možeš provjeriti, pa čak i mijenjati kartivu za novu kod svog providera
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter | Re: K800i baterija eto vraga, izgleda da mi memory kartica ždere bateriju!?!?!!?!? izvadio ju danas van reko da opet vidim i sad je kojih 6 sati vani, a baterija stalno na 69% stoji i nepada, a za 6 sati je pala mi s karticom za 50% kak to da kartica mi ždere bateriju??? 1gb je nejde mi u glavu kak i zašt?? da probam isformatirat karticu? |
| | |
| | #27 (permalink) |
| charolastra | Re: K800i baterija greška na kartici/čitaču ili u softwareu pokušaj ga nadograditi, jednostavno je
| | |
| | #29 (permalink) |
| charolastra | Re: K800i baterija ne ovisi preuzmi software sa službene stranice i slijedi upute samo
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:14.