Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Mobiteli
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Mobiteli Raspravljate o temi K800i baterija u Tehnologija i Tehnika forumu; jebo mu pas mater krvavu i mobitelu i svemu joooooj poludit ću evo, opet ista stvar nova kartica, nije do ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-03-08, 15:25   #41 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-04-07
Godina: 19
Poruka: 45
Jandro se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Jandro Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Jandro
Re: K800i baterija

jebo mu pas mater krvavu i mobitelu i svemu
joooooj
poludit ću

evo, opet ista stvar
nova kartica, nije do mobitela, pa pretpostavljam da neka datoteka ga jebe!!!!!!!!
na šta da obratim pažnju????
na kartici su samo slike, mp3 pjesme i video
Jandro je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 18:30   #42 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,181
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

hoćeš se ti mjenjati za mob i riješio si problem?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 20:48   #43 (permalink)
Starter

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Jandro Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Jandro

ne
Jandro je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 11:39   #44 (permalink)
Starter

riješen problem napokon

bila neka smotana datoteka među slikama koju sam izbrisao i sad je baterija ok
cijelu noć i cijelo jutro i stalno stoji na 61%
Jandro je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 11:52   #45 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,181
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 13:08   #46 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,866
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

jebo ti takav mobitel kad ga jedna smotana datoteka jebe

fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 19:01   #47 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 9
gogo_dj se izdvaja iz mase

imam i ja jedan problem...kupio novi k800i...i kad sam dosao kuci odmah ga spojio usb-om sa kompom da bi si prebacio glazbe.tek sam se poslije sjetio da se i preko usb-a mob puni...cackao sam oko sat po njemu dok je bio spojen sa kompom.nakon toga sam ispraznio mob do kraja i stavio puniti na oko 4-5 sati,no ocito se baterija nije dobro formirala...traje mi dan i pol mozda :\ sta da radim?da reklamiram?ili mogu jos uvijek "reformirati" posto mob imam 2 dana pomoc molim...
poz i hvala
gogo_dj je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 20:09   #48 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

kaj delas tokom tih dan i pol...jel ga koristis ono, ultra non stop il kak...ak je tak...napuni ga jednom...i onda pusti nek ti stoji upaljen kolko ide, nemoj nis radit...eventualno sim tam nekaj...pa bus videl...

kaj se tice reformacije...probaj do kraja ispraznit bateriju...onda prikljucit na punjac i ostavit ga 12 sati na njemu i tak jos dva tri puta...pa pogledaj jel ima razlike...ak nema...a jebiga...reklamiraj...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 20:38   #49 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 9
gogo_dj se izdvaja iz mase

a koristim ga ali nista previse...10-20 min razgovora,20ak poruka,koja fotka i malo igrica...probat cu ali sumnjam da ce pomoci,vjerovatno je baterija u qrcu,jer napunio sam ga danas oko podne (punio se 6-7 sati) i sad je na 62%...popizdit cu...
macor danke
gogo_dj je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 22:09   #50 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,680
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Meni baterija potraje tjedan i pol a da svaki dan slušam glazbu po 4-5 sati

zadnji put sam punila prije 2 tjedna, i sad ga nasilu želim isprazniti, tj. isprazniti ga da se ugasi sam od sebe, ali uzalud jer se neda. Svaki dan navečer viče da je baterija prazna i da treba napuniti i tako svaki dan već dva tjedna.

Zna biti problem u kablu punjača. Vidjela sam novi mobitel 2 dana napunjen do kraja i malo pregledaš po mobitelu on se ugasi jer je baterija prazna, dok nije napunjen na drugom punjaču i sad je sve ok.

probaj napuniti s drugim punjačem ali nikako ne usb-kablom preko kompa, ako se tada ne napuni reklamiraj

i da, pusti ga da se isprazni svaki put do kraja pa napuni do kraja, baterija će duže trajati

Klub Under 16

Zadnji Uredio icegirl : 08-05-08 u 22:16.
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109