| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi K800i baterija u Tehnologija i Tehnika forumu; jebo mu pas mater krvavu i mobitelu i svemu joooooj poludit ću evo, opet ista stvar nova kartica, nije do ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| charolastra | Re: K800i baterija hoćeš se ti mjenjati za mob i riješio si problem?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #45 (permalink) |
| charolastra | Re: K800i baterija ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 9
![]() | Re: K800i baterija imam i ja jedan problem...kupio novi k800i...i kad sam dosao kuci odmah ga spojio usb-om sa kompom da bi si prebacio glazbe.tek sam se poslije sjetio da se i preko usb-a mob puni...cackao sam oko sat po njemu dok je bio spojen sa kompom.nakon toga sam ispraznio mob do kraja i stavio puniti na oko 4-5 sati,no ocito se baterija nije dobro formirala...traje mi dan i pol mozda :\ sta da radim?da reklamiram?ili mogu jos uvijek "reformirati" posto mob imam 2 dana pomoc molim...poz i hvala |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: K800i baterija kaj delas tokom tih dan i pol...jel ga koristis ono, ultra non stop il kak...ak je tak...napuni ga jednom...i onda pusti nek ti stoji upaljen kolko ide, nemoj nis radit...eventualno sim tam nekaj...pa bus videl... kaj se tice reformacije...probaj do kraja ispraznit bateriju...onda prikljucit na punjac i ostavit ga 12 sati na njemu i tak jos dva tri puta...pa pogledaj jel ima razlike...ak nema...a jebiga...reklamiraj...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-08
Poruka: 9
![]() | Re: K800i baterija a koristim ga ali nista previse...10-20 min razgovora,20ak poruka,koja fotka i malo igrica...probat cu ali sumnjam da ce pomoci,vjerovatno je baterija u qrcu,jer napunio sam ga danas oko podne (punio se 6-7 sati) i sad je na 62%...popizdit cu... macor danke |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: K800i baterija Meni baterija potraje tjedan i pol a da svaki dan slušam glazbu po 4-5 sati ![]() zadnji put sam punila prije 2 tjedna, i sad ga nasilu želim isprazniti, tj. isprazniti ga da se ugasi sam od sebe, ali uzalud jer se neda. Svaki dan navečer viče da je baterija prazna i da treba napuniti i tako svaki dan već dva tjedna. Zna biti problem u kablu punjača. Vidjela sam novi mobitel 2 dana napunjen do kraja i malo pregledaš po mobitelu on se ugasi jer je baterija prazna, dok nije napunjen na drugom punjaču i sad je sve ok. probaj napuniti s drugim punjačem ali nikako ne usb-kablom preko kompa, ako se tada ne napuni reklamiraj i da, pusti ga da se isprazni svaki put do kraja pa napuni do kraja, baterija će duže trajati Zadnji Uredio icegirl : 08-05-08 u 22:16. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:36.

pomoc molim...