| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Kad kartica istekne...?? u Tehnologija i Tehnika forumu; Stvar je u VIP kartici ..koja nije koristena jedno godinu dana...se moze to opet aktivirat?? (neda mi se zvat ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Kad kartica istekne...?? Stvar je u VIP kartici ..koja nije koristena jedno godinu dana...se moze to opet aktivirat?? (neda mi se zvat sluzbu za korisnike,znam da ce ovdje znat netko)
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Kad kartica istekne...?? Mislim da samo trebas obnovit racun. Mom frendu je istekao onaj vremenski rok do kada bon traje i nije mogao ni primat ni slat pozive i nakon dva mjeseca kupio je novi bon i utipkao i sve fino opet radi....
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-11-06 Godina: 31
Poruka: 3
![]() | Re: Kad kartica istekne...?? Kad ti kartica istekne, moraš provjerit kod tvog operatera u službi za korisnike, jer je moguće da je taj broj stavljen nakon toliko vremena u upotrebu, a služba za korisnike će ti odmah reći dali je dovoljno samo aktivirati bon da bi mogao koristiti taj broj. |
| | |
![]() |
| Tagovi: istekne, kad, kartica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:28.