| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi kako poslati SMS u australiju? u Tehnologija i Tehnika forumu; zna neko?ja utipkam ono 0061043.... ovaj 0061 je pozivni za australiju a 043 je neka mobilna mreza kao nam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | kako poslati SMS u australiju? zna neko?ja utipkam ono 0061043.... ovaj 0061 je pozivni za australiju a 043 je neka mobilna mreza kao nam vip ili tak...pa mene zanima dok saljem na mobitel a treba napisati 043 ili samo 43? nikad nisam slala nista van hrvatske pa ne kuzim... ne bi bilo tako cudno da nisam frendici u perthu poslala sms-ove na sve moguce nacine a nijednog nije dobila...a ni ja od nje... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: kako poslati SMS u australiju? mozes ili dvije nule ili +... znači, može: 006143 i +6143
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: kako poslati SMS u australiju? ma trebalo bi to odma stići... Možda si pogriješila kad si broje pisala ili nešta...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 172
![]() | Re: kako poslati SMS u australiju? imaš trial-band mobitel??? bez toga brijem da nemožeš, a i ona ga mora imati
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: kako poslati SMS u australiju? Ne bi trebalo bit nikakvih problema kad šalješ poruku, a i ne traje primitak poruke ništa duže nego inače. Probaj zamolit tu osobu da tebi pošalje poruku, ako na neki drugi način komuniciraš s njom. može bit da imaš krivi broj, jer što se predbroja tiče, trebalo bi ići onako kako ti je Irm napisao Citat:
__________________ Youll stumble in my footsteps Keep the same appointments I kept If you try walking in my shoes Try walking in my shoes.......... | |
| | |
![]() |
« K530i
|
Memorijske kartice »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.