| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi kako skinuti... u Tehnologija i Tehnika forumu; kako spojiti mobitel sa računalom na net i skinuti besplatne melodije i sl. npr.melodije narodnjaka?imam samo bluetooth,mobitel ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 540
![]() ![]() | Re: kako skinuti... Ovdje imaš dosta programa pa si pogledaj... SymbianWare: roducts indexSymbianGear.com - The #1 source for Symbian software Sony Ericsson Mobile Communications Software for Symbian OS: Nokia, SonyEricsson phones,S60,UIQ Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682 Software MobileWorld Info-Mob.com Crogsm.com imam ti ja još neke programe za mobitele, ali uglavnom sam ih skidao sa nekih od ovih stranica. Neki su besplatni neki se plaćaju, ali ima za svakoga ponešto. Frend mi ima takav mobač pa ću njega pitati kaj ima zanimljivoga za taj model pa ti stavim ovdje ili pošaljem! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, skinuti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:25.

roducts index