| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Koji mob uzeti??? u Tehnologija i Tehnika forumu; Nokia 6288 Samsung D900 ; E740 ; Z240 SE K800 Motorola KZR K1... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter | Re: Koji mob uzeti??? I ja se nalazim u istoj dilemi...Nokia 6288 mi svakako ispada iz kombinacije, mislim da nije ni blizu Samsungu po kvaliteti, nekak mi je preklimava ...Samsung E740 mi je najljepši od svih...a ni Motorola nije loša...ali ipak mislim da je D900 najjači, tak da ću se vjerovatno odlučit za njega....
__________________ Zvonce |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-10-07 Godina: 41
Poruka: 3
![]() | Re: Koji mob uzeti??? Znači nokia je previše klimava. Nisam je držao u ruci pa neznam, ali takav sam dojam stekao kod samsunga z240, mada mi je dizajn ok, ali kad ga imaš u ruci nije to to. Dosta dugo sam se služio sa motorolom e550, i nakon 3 godine jos uvjek dobro radi i baterja je ok. Jedino sam čuo da na ovim novijim motorolama tipkovnice i nisu baš nešto. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,321
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji mob uzeti??? istekao mi je obavezni pretplatnički ugovor sa Vip-om pa su mi poslali ponudu "Samo za Vas"...možeš misliti ![]() u ponudi su mi 4 Nokie po "izrazito" povoljnim cijenama uz produženje ugovora na još 12 mjeseci mobiteli su: -Nokia 6288 za 891Kn (red. cijena 2391Kn) -Nokia 6120 za 691Kn (2291Kn) -Nokia 6234 za 391Kn (1791Kn) -Nokia 6151 za 191Kn (1491Kn) sve imaju 2mpx kameru osim zadnje koja ima 1.3mpx (6151), bluetooth, mp3 itd. baš sam razmišljao o kupnji mobitela jer sad imam Nokiu 6030 koja mi je lagano dosadila nekako mi je zapelo za oko ova 6234, nije skupa a čini mi se OK za ono za šta ja koristim mobitel jedino što nema flash za kameru a to bi volio ako već ima kameru...ali koliko para toliko muzike zar ne neznam da li ova 6288 ima flash? pa eto, rado primam savjete i utiske od vas hvala
__________________ jebem mater janezima policajcima, platio sam kaznu jučer ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji mob uzeti??? cijenim vaša mišljenja ali me jedno interesira jesam ja pitao za se K800 ili ove gore spomenute? ![]()
__________________ jebem mater janezima policajcima, platio sam kaznu jučer ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji mob uzeti??? se k800 ![]() I meni se čini da je ta 6234 logičan izbor
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji mob uzeti??? ej još jedno pitanje čuo sam da je se k800 idealan mobitel, ima sve što možeš poželjeti pa me interesira da li i vi tako mislite
| | |
![]() |
| Tagovi: koji, mob, uzeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:20.

...Samsung E740 mi je najljepši od svih...a ni Motorola nije loša...ali ipak mislim da je D900 najjači, tak da ću se vjerovatno odlučit za njega....