| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Koji mobitel imate u Tehnologija i Tehnika forumu; evo ja d500, najbolji je...inače imao sam sve samsungove telefone - najbolji su... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: koji mobitel imate Siemens CX65, extra zadovoljan. @pharaoh Gle, ako uzimaš siemensa, zlatno pravilo ti je da nikad ne uzimaš te međuserije tipa 60, 62 itd... To su mobiteli koji samo smanjuju dosadu dok ne izađe novi x5 serije, znači prava verzija ima peticu na kraju.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Administrator | Re: koji mobitel imate Citat:
| |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: koji mobitel imate Pa nebi ni ja krepo da padnem u pivo
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: mobitel |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:26 |
| Struktura Dos-a | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:12 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:14.

)