| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Koji mobitel imate u Tehnologija i Tehnika forumu; kupio sam vip paket k700i i čisto sam zadovoljan,i mislim da mi ne treba ništa bolji mobitel,da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| 4nick8or | Re: koji mobitel imate kupio sam vip paket k700i i čisto sam zadovoljan,i mislim da mi ne treba ništa bolji mobitel,da ovo sad što ima d600 i ina sranja,što nema što nemaju na sebi,pa i word i exel,koja će mi pička materina to na mobitelu.pa i ovako mi to rijetko treba,ili bolja kamera?pa ona ću si kupit novi fotić sa 6 ili 7 megapiksela pa ću slikat snjim. Malo mi se čini da to kurčenje sa novim mobitelima pomalo liči na kurčenja i sa autima,jebiga,ljudi neznaju kako bi pokazali da su drugačiji od drugih tj nemaju osobnost ni nikakve vještine nego sposobnost dokazivanja kroz nove stvari. Pomalo bolesno ali i ono kad su cure u depresiji pa odu šoping,pa kupe dvadeseti par cipela ili šminku koju već imaju. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Piti i ljubiti Datum registracije: 17-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 483
![]() | Re: koji mobitel imate zasto ne postate i slike telefona, ne znamo svi te shifre modela:/ ja recimo imam dva samsunga ali sam dobio od firme i ne znam koji je tochno model, jedan je na preklapanje a drugi je klizni |
| | |
![]() |
| Tagovi: mobitel |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:26 |
| Struktura Dos-a | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:12 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:53.