| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Koliko memorije imate u mobitelu? u Tehnologija i Tehnika forumu; Dakle kolko memorije ste si ubacili u svoj mobitel i da li bi htjeli više, i ako imate puno ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koliko memorije imate u svom mobitelu | |||
Nemam slot za karticu | | 7 | 12.96% |
| 512mb i manje | | 21 | 38.89% |
| 1Gb | | 18 | 33.33% |
| 2Gb | | 5 | 9.26% |
| Više od 2Gb | | 3 | 5.56% |
| Glasači: 54. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| N/A | Koliko memorije imate u mobitelu? Dakle kolko memorije ste si ubacili u svoj mobitel i da li bi htjeli više, i ako imate puno memorije da li vam je uopće potrebno toliko... Evo ja sam prije par dana uzeo 2gb... To mi uopće ne treba, ali tako se poklopilo... dotična trgovina (čitaj: HGspot ) u kojoj sam kupio miš od 200kn, nakon što se miš pokvario, pa nisu imali više taj da mi daju novi, pa nisu imali ni jojstik koji sam htjeo, pa nisu imali ni karticu za digitalni fotoaparat, onda sam ostao bez ideja i uzeo memoriju za mobitel....
__________________ Dont Vori, Igor Vori |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: Koliko memorije imate u mobitelu? Oko 90mb...to mi je i previše
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko memorije imate u mobitelu? kartica 256 mb + 64 mb u telefonu, sasvim dovoljno, čak ću izvaditi ovu od 256 i staviti 64
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| next best thing | Re: Koliko memorije imate u mobitelu? 1 GB i neznam koliko ima W850i u sebi??, i nikad dovoljno, stalno nešto nosim vamo tamo i onda kad hoću slušat muziku gotovo nikad je nema na kartici, imam i SanDisk-ov adapter za MS ProDuo karticu na USB.
__________________ Čeznem da te zeznem |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,686
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko memorije imate u mobitelu? Ja imam k750i i onu klasnicnu memoriju,40 ovako i 64 na sticku,ne treba mi vise,a i za koji mjesec cu kupit novi mobitel
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, koliko, memorije, mobitelu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:56.

) u kojoj sam kupio miš od 200kn, nakon što se miš pokvario, pa nisu imali više taj da mi daju novi, pa nisu imali ni jojstik koji sam htjeo, pa nisu imali ni karticu za digitalni fotoaparat, onda sam ostao bez ideja i uzeo memoriju za mobitel....